Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
HARMAN KARDON AVR 365 PITANJE?
STRANA 1 OD 1
bojke1 HARMAN KARDON AVR 365 PITANJE? 04.11.2012. 17:49 T49427

status: user
broj poruka: 479
Sta mislite o pomenutom audio video risiveru?Trebao bih ga kupiti pa me interesuje da li neko ima iskustva sa pomenutim risiverom.Nasao sam polovan star 1,5 godinu u savrsenom stanju sa dva daljinca uputstvom i mikrofonom za automatsku kalibraciju za 450 eura pa mi treba vase misljenje.Da li je ovo dobra kupovina ili ne za ovaj novac?Jos nesto me interesuje.Da li je bolje kupiti od ljudi sa kupujem prodajem nov harman kardon avr 165 za 375 eura ili je ipak bolja kupovina avr 365 polovan za 450 eura?Ako moze neki brz odgovor.Posto bih trebao veceras ici da pogledam avr 365 i mozda ga kupim.Nisam pametan sta raditi.Inace treba mi za 5,1 sistem.7,1 necu praviti u skorije vreme.Zvucnici su mi jamo e770 prednji i ostali iz iste serije sa wuferom jamo e7 sub.
Hvala unapred.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
shkomi dobra cena 04.11.2012. 18:13 #451799

broj poruka: 852
To je dobra cena za 365 in je nov oko hiljadu eur. Ako je u garanciji to je stvarno OK.Imaj na umu da je daleko od pravih 7x110w iz specifikacija,DAC mu nije nista posebno ali radi posao.

Vodi racuna da nema skrivenu falinku. Korektan za te pare.Ako nista drugo za te pare mozes relativno lako da ga prodas

Devize devize bonda elema

bojke1 Re: dobra cena 04.11.2012. 18:37 #451801

Hvala na savetu.Garanciju nema.Covek kaze da ga je dobio u zameni.Trazio je 550 pa je polako spustao cenu.Daje mi garanciju od par dana da mogu kod kuce da ga istestiram i probam.Kaze da je u besprekornom stanju bez ijedne ogrebotine sa dva daljinca uputstvom i mikrofonom za automatsku kalibraciju.Ne moze biti stariji od dve godine posto je model iz 2011.Sto se tice da li ima neku skrivenu falinku to ne znam.Trebao bih veceras da odem kod njega kuci i da pogledam risiver.Problem je sto on nema gde da ga poveze ali mi daje neku radnu garanciju od par dana da bih mogao da ga probam.Jebi ga to je rizik ali je cena ok.On garantuje da je maksimalno ispravan.Dobio ga je u nekoj razmeni bar tako kaze.

:: To je dobra cena za 365 in je nov oko hiljadu eur. Ako je u garanciji to je stvarno OK.Imaj na umu da je daleko od pravih 7x110w iz specifikacija,DAC mu nije nista posebno ali radi posao
::
:: Vodi racuna da nema skrivenu falinku. Korektan za te pare.Ako nista drugo za te pare mozes relativno lako da ga proda
:: Devize devize bonda elem
shkomi jel neki poznati preprodavac? 04.11.2012. 18:40 #451802

Gde se oglasava i pod kojim imenom/nickom

gogi1 Radna garancija 04.11.2012. 18:46 #451804

broj poruka: 2076
mislim da je par dana sasvim ok. dovoljno je za proveru ispravnosti i istrazivanj eskrivenih mana, a najvaznije za proveru kvaliteta zvuka. znaces kad ga budes povezao na svom sistemu.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

bojke1 Re: jel neki poznati preprodavac? 04.11.2012. 19:05 #451805

:: Gde se oglasava i pod kojim imenom/nicko
:: Nije nakupac.bio je na sajtu kupujem prodajem ali je sada obrisao oglas.inace ima 3 pozitivne ocene.ljudi koji su kupovali od njega te tri stvari kazu da je odlican prodavac fer i posten.mislim da mu je nick bio giga.videcemo kad dodjem kod njega kako ce to sve ispasti.
imarkovic >> 04.11.2012. 20:55 #451821

broj poruka: 18996
ja vec godinama planiram neku opasnu muziku i na kraju juce kupim vrhunske aktivne monitore koje apsolutno menjaju sve te varijante za manje para, plus je sve ukvalireno sto nikad ne bi postigao sa pojacalom i zv, tako da razmotri tu varijantu..

bojke1 re 04.11.2012. 22:36 #451836

Evo da se javim.Malopre sam stigao i nisam uradio nista.Risiver je zagreban na prednjem panelu na display-u pored onog velikog potenciometra i to jedno 1,5 do 2 cm.Tako da dalje nisam hteo ni da gledam da li je jos negde zagreban.Jos nesto sto me je razocaralo je to da covek me nije pozvao u stan bez obzira sto je rekao da nema gde da pusti risiver jer navodno nema nijedne zvucnike.Doneo onako risiver ispod miske i daljince ispred zgrade i kao to ti je to.Nemas brige sve je to skoro novo.Vec tu mi je malo bilo sumnjivo ali ajde presao sam preko toga jer mi je rekao da mogu da ga probam kod kuce jedno dva dana.Ja mu kazem daj da ga pogledam da nije negde fizicki ostecen a on kaze nema potrebe da gledas u perfektnom je stanju.Posto sam insistirao da ga pogledam on pristane.I imao sam sta da vidim ogrebotina napred i to ne mala.
Razocaralo me to sto sam ga pre par dana lepo pitao da li je negde zagreban,a on kaze nema ni jednu ogrebotinu.Bezveze sam presao skoro trideset kilometara i nisam nista uradio.
Tako da sad razmisljam da lepo okrenem ljude sa sajta kupujem prodajem i da iz subotice narucim nov uredjaj i to model harman kardon avr 165 koji nije 7,1 vec 5,1 i slabiji je 15wati od modela 365.Dobijam garanciju od dve godine i znam da je sprava nova.Ima ga kod njih za 375 eura za model avr 165.
Generalno ja sam zadovoljan svojim audio video risiverom koji je iz esprit serije.Model sony str-da1200es link
http://www.sony.co.uk/product/hcs-home-cinema-receiver/str-da1200es/technical-specifications#tab

Odlican je u 5,1 sistemu.Malo je slabiji za stereo sistem i zato sam ga hteo zameniti jer sam cuo da je tu harman kardon dosta bolji.
Ali otom potom.Videcemo sta ce se desavati ovih dana.Mozda nesto i odradim u vezi risivera.

imarkovic Re: re 04.11.2012. 23:25 #451840

pa ja ne znam sto se uopste i bakces sa tim polovnjacima, uzmi taj novi kad je toliko koliko si i planirao da das, 15W gore-dole

:: Evo da se javim.Malopre sam stigao i nisam uradio nista.Risiver je zagreban na prednjem panelu na display-u pored onog velikog potenciometra i to jedno 1,5 do 2 cm.Tako da dalje nisam hteo ni da gledam da li je jos negde zagreban.Jos nesto sto me je razocaralo je to da covek me nije pozvao u stan bez obzira sto je rekao da nema gde da pusti risiver jer navodno nema nijedne zvucnike.Doneo onako risiver ispod miske i daljince ispred zgrade i kao to ti je to.Nemas brige sve je to skoro novo.Vec tu mi je malo bilo sumnjivo ali ajde presao sam preko toga jer mi je rekao da mogu da ga probam kod kuce jedno dva dana.Ja mu kazem daj da ga pogledam da nije negde fizicki ostecen a on kaze nema potrebe da gledas u perfektnom je stanju.Posto sam insistirao da ga pogledam on pristane.I imao sam sta da vidim ogrebotina napred i to ne mala
:: Razocaralo me to sto sam ga pre par dana lepo pitao da li je negde zagreban,a on kaze nema ni jednu ogrebotinu.Bezveze sam presao skoro trideset kilometara i nisam nista uradio
:: Tako da sad razmisljam da lepo okrenem ljude sa sajta kupujem prodajem i da iz subotice narucim nov uredjaj i to model harman kardon avr 165 koji nije 7,1 vec 5,1 i slabiji je 15wati od modela 365.Dobijam garanciju od dve godine i znam da je sprava nova.Ima ga kod njih za 375 eura za model avr 165
:: Generalno ja sam zadovoljan svojim audio video risiverom koji je iz esprit serije.Model sony str-da1200es link
:: http://www.sony.co.uk/product/hcs-home-cinema-receiver/str-da1200es/technical-specifications#ta
:: Odlican je u 5,1 sistemu.Malo je slabiji za stereo sistem i zato sam ga hteo zameniti jer sam cuo da je tu harman kardon dosta bolji
:: Ali otom potom.Videcemo sta ce se desavati ovih dana.Mozda nesto i odradim u vezi risivera
bojke1 Re: Re: re 05.11.2012. 00:11 #451843

Pa tako ce najverovatnije i biti.Jedino sto cu sada prvo da prodam moj risiver pa tek onda da pojurim najverovatnije avr 165.

:: pa ja ne znam sto se uopste i bakces sa tim polovnjacima, uzmi taj novi kad je toliko koliko si i planirao da das, 15W gore-dol
:: :: Evo da se javim.Malopre sam stigao i nisam uradio nista.Risiver je zagreban na prednjem panelu na display-u pored onog velikog potenciometra i to jedno 1,5 do 2 cm.Tako da dalje nisam hteo ni da gledam da li je jos negde zagreban.Jos nesto sto me je razocaralo je to da covek me nije pozvao u stan bez obzira sto je rekao da nema gde da pusti risiver jer navodno nema nijedne zvucnike.Doneo onako risiver ispod miske i daljince ispred zgrade i kao to ti je to.Nemas brige sve je to skoro novo.Vec tu mi je malo bilo sumnjivo ali ajde presao sam preko toga jer mi je rekao da mogu da ga probam kod kuce jedno dva dana.Ja mu kazem daj da ga pogledam da nije negde fizicki ostecen a on kaze nema potrebe da gledas u perfektnom je stanju.Posto sam insistirao da ga pogledam on pristane.I imao sam sta da vidim ogrebotina napred i to ne mala
:: :: Razocaralo me to sto sam ga pre par dana lepo pitao da li je negde zagreban,a on kaze nema ni jednu ogrebotinu.Bezveze sam presao skoro trideset kilometara i nisam nista uradio
:: :: Tako da sad razmisljam da lepo okrenem ljude sa sajta kupujem prodajem i da iz subotice narucim nov uredjaj i to model harman kardon avr 165 koji nije 7,1 vec 5,1 i slabiji je 15wati od modela 365.Dobijam garanciju od dve godine i znam da je sprava nova.Ima ga kod njih za 375 eura za model avr 165
:: :: Generalno ja sam zadovoljan svojim audio video risiverom koji je iz esprit serije.Model sony str-da1200es link
:: :: http://www.sony.co.uk/product/hcs-home-cinema-receiver/str-da1200es/technical-specifications#ta
:: ::
:: :: Odlican je u 5,1 sistemu.Malo je slabiji za stereo sistem i zato sam ga hteo zameniti jer sam cuo da je tu harman kardon dosta bolji
:: :: Ali otom potom.Videcemo sta ce se desavati ovih dana.Mozda nesto i odradim u vezi risivera
imarkovic Re: Re: Re: re 05.11.2012. 07:42 #451856

a sto si se bas odlucio za Harman, sto ne pogledas Denon npr.? Marantz

:: Pa tako ce najverovatnije i biti.Jedino sto cu sada prvo da prodam moj risiver pa tek onda da pojurim najverovatnije avr 165
:: :: pa ja ne znam sto se uopste i bakces sa tim polovnjacima, uzmi taj novi kad je toliko koliko si i planirao da das, 15W gore-dol
:: :: ::
bojke1 Re: Re: Re: Re: re 05.11.2012. 10:32 #451874

Pa zato sto sam cuo od dosta ljudi da je odlican u stereo varijanti.Pricam za audio video risivere.Meni iskljucivo treba avr posto sam napravio kucni bioskop i nabavio projektor i motorizovano platno od dva metra pa je gledanje mkv filmova stvarno pravi dozivljaj.Ali pozelim neki put da pustim muziku u stereo varijanti.Citao sam na raznim forumima i cuo sam od par clanova sa bench foruma koji imaju harman kardon avr 365 da je odlican u stereo varijanti pa sam zato hteo da pojurimbas tu firmu.Bio sam spreman da se zatrpam sa dva risivera posto je ovaj na oglasima imao ok cenu za model 365 od 450 eura.Medjutim kada sam sinoc otisao imao sam sta da vidim ogreban prednji panel.Posto nisam nista uradio sinoc sada necu narucivati risiver dok ne prodam moj.

:: a sto si se bas odlucio za Harman, sto ne pogledas Denon npr.? Marant
:: :: Pa tako ce najverovatnije i biti.Jedino sto cu sada prvo da prodam moj risiver pa tek onda da pojurim najverovatnije avr 165
:: :: :: pa ja ne znam sto se uopste i bakces sa tim polovnjacima, uzmi taj novi kad je toliko koliko si i planirao da das, 15W gore-dol
:: :: :: ::
shkomi Ako imas mogucnosti 05.11.2012. 11:09 #451876

Ako imas mogucnosti prvo poslusaj taj harman pa uporedi sa tvojim sony-em. Esprit serija je generalno zvuco bolja od harmanovih AVR.

Mozda kao pravac za razmishljanje AVR sa preoutom, pa na to kvalitetnije stereo pojacaloda tera frontove

http://www.hi-files.com/forum/index.php?/topic/19182-avr-pre-out/

shkomi tvoj ima pre out 05.11.2012. 11:18 #451877

Tvoj ima preout

znaci neko kvalitetnije pojacalo moze da odradi posao.marantz pm 6004 (6003)mozda

ako ikako mozes prvo probaj na svojim zvucnicima u svojoj sobi sa svojom muzikom pa onda kupuj

bojke1 Re: tvoj ima pre out 05.11.2012. 11:58 #451883

Hvala to znam.Ali imam neku varijantu da moj avr prodam za 350 eura pa sam mislio da dodam malo i uzmem nesto bolje.Nemam mogucnost da harmana 165 probam kod mene u sobi na svojim zvucnicima.Jedino gde mogu da poslusam harman kardon avr 165 je bgb studio i studiog.Znam da moj avr ima pre out ali nemam prostora da kod mene u polici smestim jos jedno pojacalo plus mi treba dosta novca za tako nesto.Videcu jos sta i kako.
Inace sony risiver je prava mrcina ima 15kg i 7x100w na 8oma od 20hz-20khz.Za filmove je odlicna sprava i odlicno odvaja zvuk.Za stereo varijantu je vec malo tanji.Ali njegova namena je 7,1 zvuk i to odlicno odradjuje.

:: Tvoj ima preou
:: znaci neko kvalitetnije pojacalo moze da odradi posao.marantz pm 6004 (6003)mozd
:: ako ikako mozes prvo probaj na svojim zvucnicima u svojoj sobi sa svojom muzikom pa onda kupu
shkomi probaj 05.11.2012. 12:29 #451887

Probaj da postavis temu na hi files forumu. Mozda ima ljudi koji su slusali i jedan i drugi risiver.

Ovako na nevidjeno nisam siguran da ces dobiti bolji zvuk. Zato bih ti u svakom slucaju savetovao da prvo poslusas pre kupovine. Ako te ne mrzi spakuj zvucnike i kreni od jedne do druge radnje.

Na kupujem prodajem je masa njih prevaranata a sve pozitivne glasove imaju. Picuka je tipican primer. Ja sam kupovao od tose (svi oglasi su mu na poruke i sms ne odgovaram) i fidelity je korektan, mada za polovno otvori cetvore oci. MOzda pocnes da pratis oglase na hi files
http://www.hi-files.com/forum/

Ja bih poslusao i marantz sr 5006

Sve u svemu polako sa kupovinom da se ne bi posle kajao.

srecno i pozdrav

bojke1 Re: probaj 05.11.2012. 23:42 #452032

Hvala na savetima i preporukama u svakom slucaju.Ne zurim ja nigde sada sto se tice kupovine avr-a.Ono juce je bilo samo zato sto je bila dobra cena za avr 365.Znam da se dobro mora paziti kada se kupuju polovne stvari.

:: Probaj da postavis temu na hi files forumu. Mozda ima ljudi koji su slusali i jedan i drugi risiver
:: Ovako na nevidjeno nisam siguran da ces dobiti bolji zvuk. Zato bih ti u svakom slucaju savetovao da prvo poslusas pre kupovine. Ako te ne mrzi spakuj zvucnike i kreni od jedne do druge radnje
:: Na kupujem prodajem je masa njih prevaranata a sve pozitivne glasove imaju. Picuka je tipican primer. Ja sam kupovao od tose (svi oglasi su mu na poruke i sms ne odgovaram) i fidelity je korektan, mada za polovno otvori cetvore oci. MOzda pocnes da pratis oglase na hi file
:: http://www.hi-files.com/forum
:: Ja bih poslusao i marantz sr 500
:: Sve u svemu polako sa kupovinom da se ne bi posle kajao
:: srecno i pozdra
imarkovic >> 06.11.2012. 00:21 #452043

pa nije Harman najbolji, nerealno je skup pa zbog toga.. a i postoji razlika, ljudskim uvima je tesko udovoljiti, nekome Harman ne odgovara, tj. zvuk koji proizvodi, neko voli visoke, neko niske frekvencije, pa zbog toga ti kazem da prvo treba da cujes nesto pa onda da zakljucis sta tebi odgovara, nema veze sto je neko rekao da je dobar, to je individualno, dobar je i Denon i Marantz i Onkyo i Roksan i NAD i mnogi drugi vrhunski proizvodjaci..

bojke1 Re: >> 06.11.2012. 23:45 #452240

Znam da je harman skup.Jedini razlog sto sam hteo harmana je taj sto planiram da kupim zvucnike jbl es seriju.Razmisljam o seriji es80,es90,es100, a znam provereno da se oni slazu sa harman kardonom.Drugar je imao pre par godina neki stari harman kardon avr35 koji sam slusao na jbl lx55 i to stvarno odlicno radi u stereo sistemu.Nisam ni mislio da uzimam na slepo.Mislim ispalo je tako kada sam krenuo po avr 365 ali sam cuo od par ljudi da je odlican risiver plus je na oglasu imao dobru cenu od 450 eura.Otici cu ovih dana do bgb studia i do 4audia pa cu poslusati neke modele.Nisam ja zapeo samo za harmana.I deruge marke dolaze u obzir.Ovo oko harmana je bilo zbog dobre cene.Harman je skup kod nas ali ovi sto donose iz madjarske imaju korektne cene.Sad trenutno koristim zvucnike jamo e770 i ceo komplet iz te serije sa wuferom e7sub ali sam mislio da prodam prednje zvucnike i da uzmem neki jbl model.Ali sve to mogu da zavrsim tek kad prodam moj sony str-da1200es.Do tada nista ne menjam.
Tako da ako imas neku preporuku za avr koji ce dobro raditi sa jbl kutijama slobodno preporuci.Uzecu u razmatranje.

:: pa nije Harman najbolji, nerealno je skup pa zbog toga.. a i postoji razlika, ljudskim uvima je tesko udovoljiti, nekome Harman ne odgovara, tj. zvuk koji proizvodi, neko voli visoke, neko niske frekvencije, pa zbog toga ti kazem da prvo treba da cujes nesto pa onda da zakljucis sta tebi odgovara, nema veze sto je neko rekao da je dobar, to je individualno, dobar je i Denon i Marantz i Onkyo i Roksan i NAD i mnogi drugi vrhunski proizvodjaci.
bojke1 re 19.12.2012. 11:26 #462637

Ovako resio sam da kupim na kraju jbl es90 i danas treba da mi stignu kutije.Za prvo vreme ce biti nakacene na audio video risiver sony str-da1200es i videcemo kako ce se uklopiti.Juce sam svratio do bgb studia i u razgovoru sa prodavcem mi nisu ostala neka pitanja najasnija pa ako moze neko da mi objasni.
Ovako danas kad mi stignu jbl es 90 oni su deklarisani da rade na 8 oma.Centralni jamo e7centar radi na 6 oma i zadnja dva takodje jamo e700 rade na 6 oma.
E sad prodavac iz bgb studia i dalje tvrdi da su mi bitniji prednji zvucnici kad slusam stereo i da u risiveru podesim na 8 oma i da ne moze nista biti centralnom i zadnjim zvucnicima jer njih koristim samo kad gledam filmove u 5.1, a ovde sam od nekih clanova foruma dobio info da stavim na 4.Da li moze neko detaljno da mi objasni kako da podesim.Risiver sony ima opciju da se impedansa menja na 4 i 8 oma.
Bitno mi je da nesto se ne pokvari,pa bolje da pitam ovde iskusnije clanove foruma.Samo mi treba detaljno objasnjenje oko omaze.Ako treba da stavim u risiveru na 8 oma,zasto na 8?Ili ako treba na 4,zasto na 4?
Hvala unapred.

bojke1 re 03.02.2013. 11:54 #473291

Evo da javim sta sam uradio na kraju.Odustao sam od harman kardona 365 i kupio sam na oglasima onkyo tx-sr875 i mislim da nisam pogresio.Uredjaj je star par godina,besprekorno ocuvan,bez ijedne tackice.Prava mrcina,preko 23kg i svira za sve pare.Jedina mana mu je sto se malo vise greje ali i to sam resio tako sto sam kupio dva kulera precnika 20cm od cooler master-a koji su tihi,rade na 700rpm i nakacio ih na adapter od telefona koji radi na 220v/12v i gurnuo ga sa zadnje strane u avr.Tako da sad kad upalim avr automatski se pale dva kulera koji stoje na gornjem poklopcu avr-a i izvlace vruc vazduh.Sad je avr stalno mlak kad sam ukljucio kulere.A bez kulera posle dva sata je bio vreo.
Zvuk na jbl es 90 u kombinaciji sa jamo wuferom e7sub je odlican u stereo varijanti a za 5.1 filmove da ne pricam.
Evo link o avr-u,na nemackom jeziku je i ima dve strane ali ima dosta slika
http://www.areadvd.de/hardware/2007/onkyo_tx_sr875_info.shtml

http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-sr875-34731.html

Uzeo sam u crnoj boji avr.
Cekam jos da skupim lovu i uzmem centar od jbl es25
http://www.bgbstudio.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=415&category_id=131&option=com_virtuemart&Itemid=56

i dva zadnja jbl es20

http://www.bgbstudio.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=414&category_id=131&option=com_virtuemart&Itemid=56

Trebalo bi to sve lepo da zvuci kad se sve sklopi.

shkomi lepo lepo 03.02.2013. 13:24 #473309

Lepo si pazario u zdravlju da te sluzi dugoooooo.......
mozes i neke fotke da okacis da vidimo kako sve to izgleda :)

gogi1 Re: re 03.02.2013. 13:25 #473310

broj poruka: 2076
lepo si krenuo, deo po deo. i ja sam imao tu zamisao ranije ali sam odustao.
Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...

:: Evo da javim sta sam uradio na kraju.Odustao sam od harman kardona 365 i kupio sam na oglasima onkyo tx-sr875 i mislim da nisam pogresio.Uredjaj je star par godina,besprekorno ocuvan,bez ijedne tackice.Prava mrcina,preko 23kg i svira za sve pare.Jedina mana mu je sto se malo vise greje ali i to sam resio tako sto sam kupio dva kulera precnika 20cm od cooler master-a koji su tihi,rade na 700rpm i nakacio ih na adapter od telefona koji radi na 220v/12v i gurnuo ga sa zadnje strane u avr.Tako da sad kad upalim avr automatski se pale dva kulera koji stoje na gornjem poklopcu avr-a i izvlace vruc vazduh.Sad je avr stalno mlak kad sam ukljucio kulere.A bez kulera posle dva sata je bio vreo
:: Zvuk na jbl es 90 u kombinaciji sa jamo wuferom e7sub je odlican u stereo varijanti a za 5.1 filmove da ne pricam
:: Evo link o avr-u,na nemackom jeziku je i ima dve strane ali ima dosta slik
:: http://www.areadvd.de/hardware/2007/onkyo_tx_sr875_info.shtm
:: http://www.uk.onkyo.com/en/products/tx-sr875-34731.htm
:: Uzeo sam u crnoj boji avr
:: Cekam jos da skupim lovu i uzmem centar od jbl es2
:: http://www.bgbstudio.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=415&category_id=131&option=com_virtuemart&Itemid=5
:: i dva zadnja jbl es2
:: http://www.bgbstudio.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=414&category_id=131&option=com_virtuemart&Itemid=5
:: Trebalo bi to sve lepo da zvuci kad se sve sklopi
ctrl nema greške sa Onkyo-om 03.02.2013. 15:51 #473336

broj poruka: 779
koliko love si ljuljno za tu mrcinu?

philaemos @bojke1 03.02.2013. 17:49 #473360

broj poruka: 2743
Neka te lepo sluzi.
Ala su ga spakovali Japanci svaka im cast , medjutim vidi se da nema mesta za hladnjak tranzistora, stavili su dosta manji, plus prostor oko trafoa treba da bude veci jer se i on greje, kada sve saberes dobijes razlog preteranog zagrevanja AVR-a, ali dobro si postupio sa ventilatorima.

Slicno sam i ja resio drugaru problem sa jednim starim Aiwa risiverom, previse mali hladnjak, posle duzeg `vostenja` ugreje se, proradi zastita i iskljuci se, pa smo ubacili 2x 120mm CM i radi bez problema.

bojke1 Re: nema greške sa Onkyo-om 04.02.2013. 21:12 #473631

Radio sam neku zamenu.Dao sam moje jamo prednje zvucnike model e770 i jamo centralni e7cen i sto pedeset eura doplate.
Imao sam ja pre ovoga iskompletiran sistem ali vremenom ti dosadi pa kao ajde da zamenim samo ovo.Pa na kraju zamenis sve i kupis druge zvucnike i uredjaje.Skup hobi.
Risiver se bas dosta grejao dok mu nisam stavio ova dva kulera.Greje mu se video procesor REON.Trafo je prava mrcina ali pa skoro da se ne greje uopste.Samo je mlak.Najvise se u zadnjem delu risivera greje video procesor REON tacno tamo gde sam stavio desni kuler sto se vidi sa slika koje sam okacio.Sad radi po 5-6 sati bez prekida i samo je mlak.Stavio sam kulere da izvlace vruc vazduh i to mu je dovoljno da se ne greje.Zvuk je odlican pogotovo u filmovima.Inace risiver je kada se pojavio na trzistu pre par godina kostao nesto preko soma eura.Od drugara sam uzeo trenutno njegov centralni dok mi ne stigne jbl es25.Komp je spojen na projektor i slika ide na platno dijagonale 224cm.Zvuk ide iz creative x-fi titanium optickim kablom do onkyo avr-a i onda on odradjuje sve oko zvuka,dts,dolby digital i ostalo.
Evo par slika kako to sve izgleda ali jos to nije sve skockano kako treba.Mislim nisu mi stigli zvucnici svi.Jbl es25 centralni i es20 suraund.
1.http://imageshack.us/photo/my-images/832/20130203195257.jpg/
2.http://imageshack.us/photo/my-images/46/20130203195317.jpg/
3.http://imageshack.us/photo/my-images/62/20121026161842.jpg/
4.http://imageshack.us/photo/my-images/41/20130204202347.jpg/
5.http://imageshack.us/photo/my-images/687/20130204202409.jpg/
6.http://imageshack.us/photo/my-images/836/20130204202140.jpg/
7.http://imageshack.us/photo/my-images/43/20130204202204.jpg/
8.http://imageshack.us/photo/my-images/819/20130204202249.jpg/
9.http://imageshack.us/photo/my-images/84/20120707221254.jpg/
10.http://imageshack.us/photo/my-images/607/20121021153449.jpg/

Pozdrav i najlepse hvala na cestitkama.

:: koliko love si ljuljno za tu mrcinu
:
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs