Planiram da ovih dana uzmem nov TV i ovaj LG 32LS570S mi je prvi favort, a alternativa mu je Philips 32PFL5007K/12. Ima li ko iskustva sa ovim modelima? Kako su se pokazali? __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
imam ovaj philips od 42` , nije los, slika preko kablovske je zadovoljavajuca, ima dobar dizajn, nije debeo i ima tanak okvir, nervira me kada listam kanale mora polako kanal po kanal, to je jedino sranje po meni, na samsungu je to mnogo bolje.
1. U specifikacijama sam video da oba TV-a imaju WiFi sa DLNA i mogucnost snimanja na USB flash ili disk. Ono sto nisam nasao je da li su samo spremni za WiFi i treba im dodatna USB wireles dongla (kao moj stari Samsung koji je otisao bogu na istinu posle nekoliko godina) ili imaju u sebi vec ugradjen WiFi. 2. Da li se snimanje moze programirati unapred ili ide samo dok se gleda program, pa se aktivira snimanje da bi se posle pogledao snimak. 3. LG ima jako cudan daljinac za koji kazu da je `revolucija` sa tockicem umesto brojki za izbor kanala. Da li se moze koristiti i obican LG daljinac za njega (s obzirom da su mi deca razbila 4 daljinca za Samsunga) ili se mora koristiti bas takav? __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
Pitao sam u nekoliko prodavnica, ali prodavci su krajnje neinformisani, nisu znali ni da televizori imaju mogucnost snimanja. Zbog toga sam se ovde obratio da vidim da li neko ima te televozore i kakva su iskustva. __________________________________________ Ja uvek lupam gluposti, nemojte me shvatati ozbiljno.
da bi snimao na usb ili kako se vec zove ta funkcija PVR treba ti neka kartica cam za koju ima slot na tv-u, bash kod usb ulaza. Probali smo sa novim Hitachi koji ima taj PVR i ne radi, kazu treba ta kartica. Nisam siguran Evo te kartice http://www.radioandtelly.co.uk/cam.html
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.