Planiram da kupim LCD tv, maks budzet 300e. Videh ovaj na akciji: http://bit.ly/X2JNtW za 32.000 dinara. Ima li neko mozda ovaj TV, i kako su se pokazali Vox televizori? Da li bi mi bilo bolje da skupim jos nekih 3-4 hiljade i kupim neki Philips/LG?
da nemaju brendirano ime. za nase uslove taj tv je super. Ne sekiraj se kod nas neces dobijati onaj signal HD programa koj imaju japanci. Tako da ti paneli koje fox, vox i ostali koriste su slicni paneli koje je neka brendirana firma koristila pre dve godine. Ja sam veliki sony fan, ali priznajem ne vredi koliko oni traze. Sada jaci i skuplji televizi imaju malkice jacu crnu boju i nema pozadinskog probijanja, ali sve zavisi od modela do modela. Te fox televizore sam probao pa cak i one sa led pozadinom i mou reci da za taj novac koliko kosta ispunio je svoje.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Ma sta vrede avioni i kamioni, kada ja ne mogu da procitam koliko ima sati na tv-u! Samsung neki 40 inca, bio placen preko 100 `iljada, dzabe i d3 i sve to, kada je slika i dalje zivi kurac.
1. Pa fali im sto trebas da se nadas da ce da pozivi duze od garancije. 2.Ne placas ime, placas i kvalitetnije komponente koje idu u taj televizor. 3. Generalno kvalitetnije slika
Nigde nisam spomenuo digitalnu televiziju ili slicno, govorim samo o kvalitetu proizvoda.
Koliko para toliko muzike... To sto smo mi sirotnja pa bilo koji lcd/plazma posle starih CRT televizora su nam extra i super.
Ali postoji razlog zbog cega je nesto naj naj jeftinije...
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.36 Ghz GPU:GTX 670 Gigabyte Windforce Ram:10 Gb KingstonHyperX@1600MHz MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Imam Samsung 4:3 72cm, d3 povezan na componentni ulaz. Ortak ima vox lcd led i preko usb-a chita mkv. fajlove filmova 1080p. Slika je ekstra. Na d3 i nije neshto, ne znam kako bi izgledalo na d3HD. Hitachi ima isti meni kao i spomenuti Vox, tako da mu dodje na isto. Grunding sam video, ati ccc ga prepoznaje kao Beko(Turska), i ne chudi kada je pre 6 godina Beko kupio Grunding. Samsung i Lg imaju isti meni, ostalo ne poznajem... Philips se sklapa u Poljskoj ali ima dobru sliku. Sony je made in Espana i stvarno je ok, ali je skuppp... Kada bih kupovao lcd tv obratio bih paznju na Toshiba i Panasonic, ali bih morao dobro da izguglam. Shta znam ja...kazu da imaju tri ili dva proizvodjacha panela koji se ugradjuju u televizore e sada kakve su ostale komponente je pitanje...ali je i to vrlo bitno
:: Planiram da kupim LCD tv, maks budzet 300e. Videh ovaj na akciji: http://bit.ly/X2JNtW za 32.000 dinara :: Ima li neko mozda ovaj TV, i kako su se pokazali Vox televizori? Da li bi mi bilo bolje da skupim jos nekih 3-4 hiljade i kupim neki Philips/LG?
Ja sam mesec i više dana istraživao TV-e, doduše veće dijagonale, za sebe. Utvrdio sam sledeće: - oni najskuplji daju najviše i poneki i vredi te pare jer nudi nove mogućnosti, -od firmi na prvom mestu je japanski sharp, pa sony, pa LG, pa Samsung i Panasonic ali plazma. Svi su oni opet dovoljno skupi a skoro ne vrede tih para, -mene je zanimao isključivo LED TV, dakle tanki, tako da ove nisam ni gledao, -generalno, treba upaliti iu radnji pre kupovine i videti sliku i mogućnosti na njemu. Tu je najbolji Sony, jer ima ubedljivo najbolju sliku ali je preskup za mogućnosti koje nudi, -kad sam sve sabrao i oduzeo u kombinaciju je ostao jedino LG 47 inči bez smarta , 3D , wi-fi i ostalih gluposti koje meni nisu potrebne, jer mi treba kao veliki monitor za PC. Bilo je, ako dodam 4-5k da dobijam slićan model sa svim pomenutim dodacoma i mogućnostima.
E sd, za tebe bi iskreno preporučio ako si se nameračio na ovaj koji si naveo, što izgleda sasvim OK, da ga lepo upališ u radnji, staviš USB sa klipovima i probaš da reprodukuješ više različitih formata i da sliku sa TV-a snimiš na USB. Meni je to dobra funkcija da nešto što voliš sam sebi snimiš da imaš kasnije da pogledaš ponovo, Vidi kakvu sliku ima na običnoj našoj anteni, pa pusti i kablovsku jer ti je ona i najvažnija, Generalno isprobaj šta sve ima na sebi i sam oceni, ako si zadovoljan, cena mu je odlična. Pitaj prodavca šta on misli za taj model i zašto je na akciji i za koliko je snižen. Usput baci pogled na još neke modele, možda ima još neki bolji a možda i povoljniji, Važno je da mu vidiš daljinski i kako reaguje na njega i onda će ti sve biti jasno. Za neke skupe modele kad sam testirao daljinski, ja nebih dao ni pola para koliko je koštao. Spori su, meni mu nikakav i pola stvari ne odrađuje kako treba, tako da sam odustajao, Na papiru piše svašta ali kad probaš vidiš koliko vredi. Mi signale koji su predviđeni za takve televizore nemamo te nemamo, tako da ni slike im generalno nisu dobre. Ima i to da ćeš poželeti za par godina zbog zastarelosti da ga menjaš pa ti se i ne isplati da sad drmneš velike pare, a posle i onako menjaš, jer ko zna šta će sve da smisle a tebi će baš to biti tada intetensantno.
Zaključak: vidi kako radi i dali sve radi na njemu kako treba ovako i preko daljinskog i ako je dobra slika i ti zadovoljan, kupi jer nije skup za fui HD i taj odziv.
To je moje iskustvo.
Srećno. Nadam sa da sam ti bar malo pomogao oko kupovine. Pozdrav.
Što se tiče kvaliteta slike na tim vox,fox,vivax... televizorima nema neke razlike u odnosu na jeftinije lg,samsung... ali kao što reče dexter tih dodatnih par hiljada ne plaćaš radi kvaliteta slike nego radi kvaliteta samog proizvoda ,uglvanom verovatno će ti crći par puta u garantnom roku a zatim će nastaviti da crkavaju i van njega. Black Wolf
Za te pare imas na KP-u nov neotpakovan sa garancijom od 2 godine u Subotici Samsung 32EH5000 Led za 320€. Nemoj ni razmisljati o nekakvim Fox, Vox-ovima...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.