:: Cisco, noviji risiver za D3 je vratio vreme 2 sata u nazad. Ima li josh neko da mu se desio isti sluchaj :: Isti slucaj i kod mene. Jel vam Cisco brljavi sa najavom programa,meni stalno pise da trenutno nema informacija u vezi programa ??? 2x su ga vec menjali i opet isto. Ima li da kod nekog to sranje radi kako treba,bo ih Sorosh...?
To sa informacijama su kod mene reshili tako shto su skinuli galvanski razdelnik i stavili obichan. Tako su mi rekli... Kasnije sam imao problema sa masom jer sam vezao pc sa tvom tako da se javljalo zujanje i smetnje zbog razlike u potencijalima, kako neki kazu, pa sam vratio galvanski razdelnik da ne bi sprzio neshto. Evo sada sa galvanskim razdelnikom nemam smetnji a imam informacije i ostalo. Da chovek ne poveruje. Samo sat zeza...
:: :: :: :: :: Cisco, noviji risiver za D3 je vratio vreme 2 sata u nazad. Ima li josh neko da mu se desio isti sluchaj :: :: :: Isti slucaj i kod mene. Jel vam Cisco brljavi sa najavom programa,meni stalno pise da trenutno nema informacija u vezi programa ??? 2x su ga vec menjali i opet isto. Ima li da kod nekog to sranje radi kako treba,bo ih Sorosh...?
ali problem je bio resen kada sam se jutros probudio. sad je sve ok Intel i5 3550, Megahalem, GA Z77M D3H, 8gb Mushkin 1333@2000, SSD Mushkin Callisto Deluxe 60gb + hdd Hitachi 500gb, Lg 24`, Corsair HX520, Fractal Design Arc Mini BLACK/WHITE mod...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.