Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Slusalice
STRANA 1 OD 1
Simets Slusalice 07.07.2007. 14:34 T4933

status: user
broj poruka: 133
Pomalo mozda i smesno pitanje, al ajde...
Interesuje me jel imaju negde da se nadju oni sundjercici za slusalice. Imam nokiu i njene sluske, ali sam negde pogubio one sundjercice sa njih pa mi je sad em losiji zvuk, em mi zulja usi. Naravno mislim na one male sluske `za u uvo` :)

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
MSI K9N SLI Platinum
Napajanje Thermaltake 550W
2 GB DDR2 800 Kingmax
Gainward Bliss GeForce 8800GTS 320MB
Windows Vista Home Premium
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
smhardyu HM... 08.07.2007. 00:06 #23150

broj poruka: 104
Kupi neke sluske od 200-300 din i eto ti sundjercicha,samo reci mi molim te kakve veze
ima tvoja konfiguracija sa slusalicima ili se MOZDA samo malo hvalish?

Uzgred,kako radi Vista Home Premium?Verovatno nemas problema sa drajverima?ccc

BR

Oglasnik 08.07.2007. 01:53 #23165

broj poruka: 726

Nema potrebe da budes grub.Ne hvali se,nego je to tradicija svakog foruma.Nas nema tu mogucnost (link ili signature prikaza),tako da preostaje `manuelni` prikaz.Ja nemam nista protiv,iako to ne praktikujem jer ne mislim da je relevantno.
Simets Re: HM... 08.07.2007. 08:47 #23167

broj poruka: 133
Konfiguracija mi stoji kao signature a za to ima najmanje dva razloga. Prvi je naveo Oglasnik, a drugi je taj da sam poprilicno aktivan ucesnik ovog foruma, mada sam se malo kasnije ukljucio, a pitanja koja postavljam su najcesce vezana za komp, verovao ili ne, a ne za slusalice. Tako da me mrzi da konstantno kucam konfiguraciju. A i na stranim forumima (npr. overclock.net) jos nisam cuo da neko nekoga prozove zbog ovoga iako svi imaju konfiguracije kao potpis ili link. Inace meni je konfiguracija stajala kao signature jos dok sam imao GeForce 4 MX 440. Sto rece oglasnik to je kao tradicija. Blago Srbiji dok je vas takvih.
A sto se viste tice, mozes biti ironican koliko ti dusa zeli, ali ja sam puno vremena proveo po forumima i u downloadovanju pravih stvari za Vistu i sistem mi sada radi perfektno. Do sada ni jedan jedini problem nisam imao. A ovo ne pricam tek tako da bih opravdao kupovinu Viste jer je nisam ni kupio. Dakle piratska je. Streljajte me :). A imam na ghostu i vistu i XP pa ako mi bude pravila problema lako cu to resiti. Ali ja jos jednom napominjem da problema do sada nisam imao. Osim mozda eto nemogucnosti overklokovanja grafike, ali za sada mi to i ne treba, a kada mi bude trebalo bice vec provaljeno. Sve se moze ako nisi jedan od onih koji samo (bezrazlozno) kukaju nego se malo potrudis da nadjes resenje problema. A to sto ljudi imaju ocajna misljenja o Visti je razumljivo s obzirom da pola njih koji na nju kukaju imaju 512MB RAM. Da se razumemo, nemam ja nista protiv da ljudi imaju slabije konf. ali zasto bi neko sa 512 MB RAM i 7300GT instalirao Vistu, znao da nece bas dobro raditi, a posle kada bi se u to uverio poceo da na sva usta kudi vistu. Ako mene pitate, to se zove kiselo grozdje.

P.S. Hvala na predlogu za sluske

Pozz

AMD Athlon 64 X2 Dual Core 3800+
MSI K9N SLI Platinum
Napajanje Thermaltake 550W
2 GB DDR2 800 Kingmax
Gainward Bliss GeForce 8800GTS 320MB
Seagate Baracuda SATA II HDD 160GB
Windows Vista Home Premium

:: Kupi neke sluske od 200-300 din i eto ti sundjercicha,samo reci mi molim te kakve veze
:: ima tvoja konfiguracija sa slusalicima ili se MOZDA samo malo hvalish
::
:: Uzgred,kako radi Vista Home Premium?Verovatno nemas problema sa drajverima?cc
:: B
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646997.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs