Pozdrav forumasi!odmah da se izvinim ako pisem na pogresnom mestu,ne pisem cesto po forumima.Video sam na netu zanimljiv Player koji ima impresivne karakteristike,pa me zanima da li neko od vas ima iskustva sa ovim spravicama.Ima ih vise tipova,ja cu staviti llik od jednog:
Uostalom, svaki savremeni fotoaparat (cak i u klasi ``point`n`shoot``) i mobilni telefon je media player sam po sebi (mini HDMI adapter za povezivanje sa TV-om itd.)... A za razliku od ovog govanceta, imaju i svoj displej...
Na ove se isto kaci i hdd,ima wifi ,ima internu memoriju od 8gb,podrzava sd karte do 32gb,bezicne i zicne tastature i miseve.Koliko vidim ovaj tvoj je 100 funti ,sto nije 100$ i nije android.Danas je sve iz kine,samo je pitanje koliko je kvalitetan uredjaj.Drugo,nije bitan posebno ovaj model,ima ih od vise proizvodjaca,bitno je da su se pojavili i da nisu skupi,neke novije verzije ce biti jos bolje.Ima ih i kod nas da se iskopaju.Pozz!
Nisam shvatio tvoj komentar kao negativan,znam da ima dosta tih media playera,ovi malo odstupaju po konceptu i dizajnu,za mobilne si u pravu ali oni koji mogu da isporuce full hd nisu bas 30-40 evrica.Ja ove uredjaje gledam kao jeftin upgrade starijih tipova tv,posto imam smart tv ali i obican.Za mene je impresivno da su u upaljac stavili dual-core,mali 400 gpu,wifi,i android.Zanimalo me da li neko kod nas ima licno iskustvo sa nekim od njih,posto vidim da ih ima i kod nas da se nadju,mada starije verzije.Pozdrav i hvala na misljenju!
A kako bi povezao ovo na običan tv koliko vidim ova stvarčica ima samo hdmi izlaz. Black Wolf
:: Nisam shvatio tvoj komentar kao negativan,znam da ima dosta tih media playera,ovi malo odstupaju po konceptu i dizajnu,za mobilne si u pravu ali oni koji mogu da isporuce full hd nisu bas 30-40 evrica.Ja ove uredjaje gledam kao jeftin upgrade starijih tipova tv,posto imam smart tv ali i obican.Za mene je impresivno da su u upaljac stavili dual-core,mali 400 gpu,wifi,i android.Zanimalo me da li neko kod nas ima licno iskustvo sa nekim od njih,posto vidim da ih ima i kod nas da se nadju,mada starije verzije.Pozdrav i hvala na misljenju ::
Taj model ne moze ali postoje modeli sa klasicnim cincevima....a ovako nesto za, na primer lcd iz 2009/10,full hd ali nema player u sebi.Ovaj model sam naveo kao primer takvih uredjaja.U odnosu na O,play WD i slicne media playere koji se nude kod nas,a kostaju 120 i kusur evrica.Ne kazem da nema drugih resenja,naravno da ima,ali za koji novac!?mozes lepo da zakacis komp na tv i imas sve sto pozelis.Meni je impresivno,iako je klasican kinez,da tako mali uredjaj ima toliko mogucnosti.Mislim da samo nagovestava sta sve mozemo da ocekujemo od it sveta i to me raduje.Ne bi me iznenadilo da neka poznata marka napravi nesto slicno.
Da ne bude da teram mak na konac....imaju modeli sa lanom....sve sto sam video kod klasicnih media playera imaju i ovi upaljaci...zato sam i pisao o njima.
Odem do WinaWina, izrazim zelju da kupim jedan primerak ovog modela, a prodavac prevrce okicama kao nova mlada i veli: gospodine , SVI primerci koje smo do sada prodali, vraceni su zbog nefunkcionalnosti - onoga momenta kada se prikljuci neki drugi uredjaj (radi deljenja mrezne konekcije), ruter se ``zamrzava``. SVI primerci su vraceni uvozniku...
I sta da se radi - kupim TL-WR720N. Radi ki zmaj... ono sto je malecko i lepo izgleda, ne mora lepo i da radi...
Tako je to kod nas...ja sam ove gledao na E*ey,*mazon i slicno.I ja se pitam kakav su kvalitet,zato sam i pitao da li ima nekih iskustava,nije mi namera da se ubedjujemo ko je u pravu.Evo slike jednog sa klasicnim tv out i lan portom.Laku noc,narode...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.