Interesuju me prvo oznake D EH ES, posto sam video 4. sa EH40D5500 i 40ES5500 jel ima neke razlike? Koji je po vama najbolji, da li uzeti 6030 ili 5500 ili neki drugi, koja je razlika izmedju svih ovih posto svaki sajt prikazuje druge rezultate? (najbolji odnos cena/kvalitet) Da li svaki ima ulaz za usb flash da se pogleda neki film ili slike? (pretpostavljam da svi imaju hdmi) Sta znaci ovo 3D jel to samo opcija ili moraju da se imaju one 3D naocare da bi se gledala televizija? (jel moze i 2D i 3D ili samo 3D)
Da napomenem interesuju me samo samsung modeli od 40` (nije do mene)
Sasvim zadovoljava potrebe, zasto trositi na nesto sto neces nikad koristiti... Ovde prvenstveno mislim na
internet i 3D... Sve je to bez veze... Sve ostalo O.K. Gledas na USB-u filmove i to je to.
Inace tacno ovaj model smo u ponedeljak uzeli u B. Topoli od jednog lika koji prodaje na KP-u neotpakovan, nov sa garancijom od 2 godine za 435€ !!!! Pa ti sad racunaj, da li se isplati dati 66000 din za to .... Lik je imao i model 5300 za 470€. Ovi nasi trgovci deru nenormalno.
I od mene preporuka za 40eh5000.Imam ga par meseci i prezadovoljan sam.Za filmove i igre je odlican,kablovska se fino vidi.Mada mene je iskreno najvise odusevio zvuk.Takodje uzet iz madjarske ali kod vladimira iz subotice.Tad placen 480 evra.Od istog momka je i moj rodjak pazario, samo je uzeo 46es6100.
Asus M4A88td-v evo/usb3 AMD Phenom 2 955 be 3.2 wd 640gb sata 2 2x2gb exceleram black shark 1600mhz Asus Eax 6850 Chieftec dragon cm hyper 212+ lc power 600w logitech x-530 philips 222EL2SB/62 logitech mk320
40EH5000 ne zadovoljava sve potrebe ali prvi sledeci zadovoljava posto je u pitanju SmartTV. 40D5500 je stari model i nema SmartTV funkcije. Serije EH i ES oznacavaju modele iz 2012-e godine.
3D je opcija koja se koristi samo za vreme gledanja 3D sadrzaja i nije vezana za televizijski progam, koji se moze normalno gledati, bez naocara. Po meni je 3D totalna glupost i ne treba uopste bacati pare na takav TV samo zbog gledanja nekoliko 3D filmova godisnje... za tako nesto, pravac biJoskop . (subjektivno misljenje)
Da sada kupujem, uzeo bih prvi sledeci model koji ima FLAC (Free Lossless Audio Codec) reprodukciju posto to ce sve vise biti korisceno i kao audio stream za filmove. Ne mogu sada da kopam po specifikacijama ali ne sumnjam da EH5450 ili ES5500 imaju ovu opciju.
Cek i 5300 i 5450 i 5500 imaju isto taj smart tv? (jel to ono aplikacije wifi i browser) a flac ne treba nece se slusati nikakva hq muzika ni filmovi, posto ce sluziti samo za analogno (kasnije digitalno) gledanje tv ( jako ce se retko gledati filmovi ) stim sto ne bi bilo lose da moze da se pogleda nesto na netu Znaci nema potrebe da uzimam seriju 6 posto vidim da ima bolji dinamicki kontrast 5m u odnosu na 3.5m i jos neke stvari?
Da, to je to, samo bez Wi-Fi-a (posebno se kupuje Samsung-ov Wi-Fi adapter koji se ubode u USB port - ne radi ni jedan drugi adapter). Dinamicki kontrast je totalno nebitan (a moja preporuka ti je da ga iskljucis cim kupis TV i zaboravis da postoji). Bitan je staticki, koji je isti na svim navedenim modelima. Serija 6 je `bolja` samo zbog 3D-a, sve ostalo je skoro isto.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.