imao sam ja od 32 inca, pa sam ga prodao, a koristio sam ga 10-ak dana dok je drugi tv bio na reklamaciji, odlican smart tv, ima mali okvir a nije bas tanak, pusta sve formate videa sto sam probao a pusta i dts zvuk sto je bitno, od smat funkcija sam probao skajp preko lan kabla i radi dobro, nema wifi ali moze da se nakazi na usb a isto i kamera, slika preko kablovske odlicna, daljinac dobar i to je to, neces pogresiti ako ga uzmes, ja sam uzeo od likova sto donose iz madjarske.
Imam 32` vec skoro godinu dana, a pre oko mesec dana sam kupio i 40` (takodje EH5300). Prvenstveno ga koristim za pustanje filmova (iskljucivo 1080p) kroz lokalnu mrezu i prezadovoljan sam (bez problema sam odgledao i par filmica online). Reprodukuje sve osim FLAC audio. To mu je jedina mana za sad. Malo mi se ne svidja i to sto nema VGA port posto imam matori Toshiba L300 koji mi i dalje zavrsava sve poslove, al` nema HDMI izlaz. To nije toliko strasno, i slazem se sa Samsung-ovom odlukom da se otarasi zastarele tehnologije. E da, primetio sam i da ima samo jedan analogni 3.5mm audio izlaz (svi RCA konektori su A/V ulazi)... dakle, samo stereo! Ovo se nikako nece svideti onima koji imaju 5.1 sistem bez optickog ulaza. Meni ne smeta posto ga povezujem na risiver preko TOSLINK-a.
Ima Flash i fino sljakaju YT i slicni, medjutim... ne ocekuj da ces se nagledati live strimova posto je za veliki broj, pored Flash-a, potrebno koriscenje i raznih drugih plugin-ova koje TV ne podrzava (ovaj, a i 90% drugih), a veliki problem prave i one glupave reklame na koje moras da kliknes da bi pristupio videu posto u vecini slucajeva nisu prikazane pa ti stoji samo [x] koji ne mozes da zaobidjes.
@daum Bez proseravanja molim. Koja je poenta FullHD TV-a ako se ne koristi FullHD? Nije samo pitanje rezolucije, vec i bitrate-a. Dakle, razlika se itekako primeti i na razdaljini od 2.5m, sa koje ja gledam. Sto li uopste objasnjavam nesto sto je jasno samo po sebi... A ti slobodno posmatraj 50` displej sa pola metra ako smatras da bi samo tako primetio razliku.
Pozdrav!
:: :: :: lujo braticu a kakav ovaj tv ima web browser da li podrzava na njemu flash player,da li bi recimo mogao da gledam strimove sa sajta balkansport.inf ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.