Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
samsung 40eh5300
STRANA 1 OD 1
volimteba samsung 40eh5300 19.10.2012. 19:47 T48842

status: user
broj poruka: 25
pozz svima,

da li ima neko sa foruma da je kupio ovaj tv da podeli utiske sa nama.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
f2tality re 19.10.2012. 19:54 #448560

broj poruka: 179

imao sam ja od 32 inca, pa sam ga prodao, a koristio sam ga 10-ak dana dok je drugi tv bio na reklamaciji, odlican smart tv, ima mali okvir a nije bas tanak, pusta sve formate videa sto sam probao a pusta i dts zvuk sto je bitno, od smat funkcija sam probao skajp preko lan kabla i radi dobro, nema wifi ali moze da se nakazi na usb a isto i kamera, slika preko kablovske odlicna, daljinac dobar i to je to, neces pogresiti ako ga uzmes, ja sam uzeo od likova sto donose iz madjarske.
repsi re 19.10.2012. 20:43 #448567

broj poruka: 1276
da li znate mozda koje su cene bar za 32` i 40` model preko ovih sto vuku iz madjara?

`If everything seems under control, you`re just not going fast enough.`
Mario Andretti

f2tality re 19.10.2012. 20:57 #448571

broj poruka: 179

32` je 370-380e a 40` ne znam, baci pogled na kp ima ih dosta sto rade sa tim.
luja-88 Re: 19.10.2012. 21:21 #448573

broj poruka: 1636
Imam 32` vec skoro godinu dana, a pre oko mesec dana sam kupio i 40` (takodje EH5300). Prvenstveno ga koristim za pustanje filmova (iskljucivo 1080p) kroz lokalnu mrezu i prezadovoljan sam (bez problema sam odgledao i par filmica online).
Reprodukuje sve osim FLAC audio. To mu je jedina mana za sad.
Malo mi se ne svidja i to sto nema VGA port posto imam matori Toshiba L300 koji mi i dalje zavrsava sve poslove, al` nema HDMI izlaz. To nije toliko strasno, i slazem se sa Samsung-ovom odlukom da se otarasi zastarele tehnologije.
E da, primetio sam i da ima samo jedan analogni 3.5mm audio izlaz (svi RCA konektori su A/V ulazi)... dakle, samo stereo! Ovo se nikako nece svideti onima koji imaju 5.1 sistem bez optickog ulaza. Meni ne smeta posto ga povezujem na risiver preko TOSLINK-a.
volimteba re 20.10.2012. 00:47 #448620

lujo braticu a kakav ovaj tv ima web browser da li podrzava na njemu flash player,da li bi recimo mogao da gledam strimove sa sajta balkansport.info
Daum Re: Re: 20.10.2012. 01:21 #448627

broj poruka: 12794
:: . Prvenstveno ga koristim za pustanje filmova (iskljucivo 1080p

LOL, nadam se da sediš na metar od njega jer ćeš samo tako razliku da primetiš.
bunjevac Re Repsi 20.10.2012. 09:06 #448639

broj poruka: 578

http://damir.kpizlog.rs/ probaj.
luja-88 Re: re 20.10.2012. 14:21 #448666

broj poruka: 1636
Ima Flash i fino sljakaju YT i slicni, medjutim... ne ocekuj da ces se nagledati live strimova posto je za veliki broj, pored Flash-a, potrebno koriscenje i raznih drugih plugin-ova koje TV ne podrzava (ovaj, a i 90% drugih), a veliki problem prave i one glupave reklame na koje moras da kliknes da bi pristupio videu posto u vecini slucajeva nisu prikazane pa ti stoji samo [x] koji ne mozes da zaobidjes.

@daum
Bez proseravanja molim. Koja je poenta FullHD TV-a ako se ne koristi FullHD? Nije samo pitanje rezolucije, vec i bitrate-a. Dakle, razlika se itekako primeti i na razdaljini od 2.5m, sa koje ja gledam. Sto li uopste objasnjavam nesto sto je jasno samo po sebi... A ti slobodno posmatraj 50` displej sa pola metra ako smatras da bi samo tako primetio razliku.

Pozdrav!

::
:: lujo braticu a kakav ovaj tv ima web browser da li podrzava na njemu flash player,da li bi recimo mogao da gledam strimove sa sajta balkansport.inf
volimteba dvb t2 05.11.2012. 19:22 #451966

jel ima ovaj tv dvb t2 jel se moze na njemu trenutno gledati zemaljska tv.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs