Dobio sam samsung LED TV 22`` nov iz inostranstva i kada sam ga ukljucio poceo je da treperi,tj svakih par sekundi izbaci svetliju boju,a nakon par minuta izbaci na sredini ekrana SAMSUNG i onda `NO STORED CHANNELS FOUND.PLEASE RUN AUTO TUNING.`E ja kad krenem da instaliram programe on mi se kao restartuje opet izbaci SAMSUNG pa opet `No stored channels found.Please run auto tuning.` i tako nom stop...Kad ga izgasim i kasnije probam isto tako radi ko sto sam naveo! Moze li mi neko reci okvirno u cemu moze biti problem?
Moze biti da ima problem sa tuner-om, losa antena i vrti onu zastitu kada nema kanal pa dodje slab signal...Pokusaj i da ga skopcas preko VGA ili mu nakaci nesto na composite, moze neki DVD player i vidi kako se ponasa, Ne bih znao ovako bez da se vidi kako to treptanje izgleda i da li se ceo resetuje ili sl. posto izbaci SAMSUNG logo.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.