Izvinjavam se što otvaram novu temu (zbog dostupnosti, izumru čim spadnu iz top 10). Ko je upoznat, imao sam problem sa Whirlpool klimom, iz ovl. servisa su utvrdili da je daljinac. Pošto su rekli da ne može da se popravi, cale je uzeo novi, u nedostatku drugih opcija (koštao je tričavih 4900, kao da je za protonski akcelerator). E sad, stari daljinski sam popravio za 5 min, pošto se samo odlemila ic dioda. Problem je što gospoda iz servisa neće da mi vrate pare jer `je daljinski bio neispravan, a oni ih ne popravljaju, već samo zamenjuju delove`?! Molim za savet, kome bi mogao da se obratim, da ne posežem odmah za Flammenwerferom... Fiat iustitia, et pereat mundus
Uzas i katastrofa, sta drugo reci. Kao da se 5000RSD nalaze na ulici. I ja mogu da budem serviser, kada crkne nesto, zamenis celu stvar i gotovo:) Kvar koji kosta 50din, oni lepo uvale nov daljinac za 5k, a nabave ga za 1k, fino, nema sta. Ne bih ti znao reci kako i sta. Sve zavisi kakva im je politika u firmi...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
U Zakonu nigde ne stoji taj rok za povraćaj...to je nečije ekstenzivno tumačenje pa se svi pozivaju na to... @Dex Klima je 2 god stara... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Pa realno za sve postoji period od 7 dana kad možeš bez pitanja da vratiš robu koliko znam :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Može u roku od 14 dana ako je roba kupljena daljinski. Ako je kupio u servisu od vraćanja nema ništa. Kako je tako lako istresao 5K dinara za daljinski od 5 evra?
ako mislis da ti nije istekao vremenski rok za povracaj novca na neispravnu kupjlenu robu...izvadi baterije iz tog daljinca od 45e, spoj lepo + i - na akumulator od automobila, pritisni bilo koju komandu......PlaviDim....i onda i njega vrati kao neispravnog uz zahtev za povracaj novca. Normalno svi zakonski uslovi moraju biti ispunjeni, vreme od kupovine, fiskalni racun i sva ostala sranja....4900Rsd za 1 lem i nesposobni serviser...ma treba ih j.bati...
Ne slusaj savatija. Bice izvaljeno u roku od odma i nece ti uvaziti garanciju. Cemu zurba za kupovinu kad ti je vec receno sta prvo da proveris? (ako se dobro secam, neko je spomenuo bas tu diodu) Jbg, platio si skolu i sada imas rezervni daljinac. Jedina varijanta ti je da vidis za koje jos klime odgovara taj daljinac i probas da ga zavalis za neku manju kintu.
Problem je što je lik došao kad ja nisam bio kući, jer se nisu najavili kao što je bio dogovor, a ćale pojma nema koliko koštaju daljinci, još se ovaj iskenjao da je nepopravljivo i da nema drugih opcija (stigao je čak i univerzalne da napljuje)...čovek je pravnik, mislim da ne zna ni da koristi taj daljinski...njemu je škola, a meni ostaje da se nerviram... Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.