pitanje kratko i jasno :) znam da radi tastatura i mis za surf, kretanje kroz meni-e itd. znam da ne radi u PES,Tomb Raider itd ali ne znam da li radi u COD MW3... to me interesuje....dal mogu normalno da igram na tastaturi ili ne..posto ima dosta videa na yt gde kao ljudi pikaju, ali ne znam dal je fake.... ako je neko probao :) nek se javi :) hvala :)
:: pitanje kratko i jasno : :: znam da radi tastatura i mis za surf, kretanje kroz meni-e itd :: znam da ne radi u PES,Tomb Raider it :: ali ne znam da li radi u COD MW3... to me interesuje....dal mogu normalno da igram na tastaturi ili ne..posto ima dosta videa na yt gde kao ljudi pikaju, ali ne znam dal je fake... :: ako je neko probao :) nek se javi :) :: hvala : ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.