Ništa specijalno, barem kod mene i to sa high-end modelom Samsunga iz 2011. Ok je na primer što mogu aplikacije da se instaliraju pa recimo imam pregled vesti dana, prognozu, i kamere po gradu. Moj može da se kontroliše preko aplikacije na iphonu ili androidu gde onda lako može i browser da se iskoristi ali to je čisto radi reda jer nije mnogo brz.
Noviji modeli Samsunga vidim da imaju i dual core procesore unutra pa je verovatno i bolji doživljaj. Meni najbitnija stavka je što imam integrisan WiFi u njemu i mogu foldere na PCu da gledam odakle mogu i da streamujem 1080p video bez problema pa zato i nemam HDMI prikačen. Imaš na Youtube-u sigurno klipove kako radi jedan SmartTV __________________ Scourge of PCBerza
Da li bi mogao da povezem Logitech Z-5500 bez neke dodatne opreme i kakav bi bio kvalitet? Nema mnogo smisla uzimati takav tv za gledanje filmova ako nemas dobar zvuk...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
Ma znam to, nego, da li bi trebao da kupim mozda onu eksternu Asusovu zvucnu karticu pa sa tv-a na nju, pa na zvucnike? Pretpostavio sam da ima audio izlaz na tv-u, nego, ako preko mreze pustam 1080p film a na zvucnicima dobijem bedan zvuk, onda nista nisam napravio...
Mislio sam mozda da sastavim neki slabiji komp cisto za filmove i da stavim ovu Creative zvucnu iz potpisa u njega i tako gledam filmove, ali posto tv moze da se poveze u mrezu, onda je besmisleno da kupujem jos jedan komp samo za to...
Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 6870, Kingston HyperX 240GB, WD 1002FAEX + WD 1001FALS + WD 10EARS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Dell 2412M
:: NA svim novimtelevizorima od obicnih pa nadalje imas 3.5mm jack tako da ti je povezivanje jako smesno.. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.