Pre par dana sam pazario tv i imam nedoumicu u vezi titlova. Na vise mesta sam procitao da moze da se menja velicina titlova i da se bira region, ali to u opcijama nisam nasao. Inace, otvara ih bez problema i cita nasa slova bez da sam nesto podesio. Je l mi moze neko ko ima ovaj model reci kako se podesavaju? Ne znam da li ima neke veze, ali da napomenem da sam update-ovao firmware
p.s. TV pusta sve moguce formate, allshare opcija radi za sve pare, sve u svemu odlicna multimedijalna sprava
Ako ti ne bude dovoljno veliko, probaj na kompu da povecas velicinu fonta. Znam na nekim modelima funkcionise, ali nisam siguran za tvoj model TV-a.
edit: Ulazak u taj podmeni verovatno zavisi od ekstenzije fajla (*.txt, *.sub, *srt...) u kom se nalazi prevod. Proveri koji fajlovi su u pitanju pa ces znati za ubuduce.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.