Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana
STRANA 1 OD 1
vladalesje
Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana
18.07.2012. 20:19
T46737
status: user broj poruka: 183
Ovako, drug je kupio tv iz naslova, nov, i kada ga je upalio, primetio je liniju preko celog ekrana, linija je debljine oko 2,5 ili 3mm, i kao da se sastoji iz 3 linije koje su skoro spojene, jedna do druge, od leve strane ekrana je bas uocljiva, dok se na desnoj strani na nekoliko centimetra do kraja gubi...
Linije se vidi i kad se udje u meni, a na kanalima, iskljucivali smo antenu, gasili i palili Tv, resetovali sliku, tamo u podesavanjima, i nista... Linija uvek stoji na istom mestu. da li neko zna u cemu moze biti problem?
prso tv od finog programa pa sta si ocekivao od SMART tv-a, vidis da ima svoje misljenje, pametan mali ccc
salu na stranu: prisustvovao sam pakovanju svega i svacega u nekom `logistickom centru`, moderni naziv za skladiste, izmedju ostalog prepakivali sljakeri monitore sa jedne palete na drugu, prva se pojebala, poceli monitori da ispadaju e sad, ti likovi su toliko nezni sa lomljivom robom (a naznaceno je ogromnim ideogramom, piktogramom, etc., da je roba lomljiva) da je meni muka bilo samo sto sam ih gledao sta rade, to se baca kao da namerno hoce da polome nesto, a on za dve nedelje toliko novaca napravi, koliko je jedan monitor, ali ko to moze da trace-uje nazad do njega, prso monitor u transportu, niko nije kriv hocu reci da likovi koji rade po tim skladistima nisu ni za pakovanje sljunka, a ne neceg lomljivijeg kad bi mogli lopatama, a pre toga malo da izudaraju cekicima po stuff-u, cisto da ako je nesto odvaljeno, da to i otpadne transport je ludilo, ne ide mi u glavu kako ista stigne celo na svoje odrediste...
Re: Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana
18.07.2012. 23:22
status: user broj poruka: 2270
Nije ništa što bi mogao sam da središ. Vrni ga u servis, oni naravno nemaju delove, moraće da naručuju iz inostranstva. Standardno vreme čekanja za transport i carinu je 20-tak dana.
Samo zamena i to odmah, nikakva popravka ne dolazi u obzir ako krenu da te mazu, to onda nije nova stvar i ne moze da vredi toliko. Kupio si novo prvi put ukljucio i ne radi tj ne radi kako treba, zovi objasni, i zahtevaj drugi TV.
javi sta bi na kraju.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Dell 22
Moras biti malo bezobrazan ako pocnu da te lazu-mazu.
:: Samo zamena i to odmah, nikakva popravka ne dolazi u obzir ako krenu da te mazu, to onda nije nova stvar i ne moze da vredi toliko. Kupio si novo prvi put ukljucio i ne radi tj ne radi kako treba, zovi objasni, i zahtevaj drugi TV :: :: javi sta bi na kraju :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh :: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Dell 22 :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.