Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana
STRANA 1 OD 1
vladalesje Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana 18.07.2012. 20:19 T46737

status: user
broj poruka: 183
Ovako, drug je kupio tv iz naslova, nov, i kada ga je upalio, primetio je liniju preko celog ekrana, linija je debljine oko 2,5 ili 3mm, i kao da se sastoji iz 3 linije koje su skoro spojene, jedna do druge, od leve strane ekrana je bas uocljiva, dok se na desnoj strani na nekoliko centimetra do kraja gubi...

Linije se vidi i kad se udje u meni, a na kanalima, iskljucivali smo antenu, gasili i palili Tv, resetovali sliku, tamo u podesavanjima, i nista... Linija uvek stoji na istom mestu. da li neko zna u cemu moze biti problem?

slikao sam nekako telefonom

http://ultraphoto.org/images/3259rroh8tvewb78nh2t.jpg

http://ultraphoto.org/images/r63nef8lvwl5mkzwib7.jpg

http://ultraphoto.org/images/0ahtnfchec3buq2j51d2.jpg
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
codeus ... 18.07.2012. 20:26 #432114

broj poruka: 4054

problem moze biti u tome sto nasi bajni uvoznici nabavljaju robu na otpadu !!!

nosi na reklamaciju ... odmah ..

ivanstojko Re: ... 18.07.2012. 21:21 #432122

broj poruka: 400
Ma kakvi. Linija se pojavila sa zbog Karleuse sa prvog scrennshota, a ako nije od nje od Spansko-Turskih serija sigurno.

Nosi odmah u radnju i menjaj.
gman i ja kazem 18.07.2012. 21:42 #432125

broj poruka: 1111
prso tv od finog programa
pa sta si ocekivao od SMART tv-a, vidis da ima svoje misljenje, pametan mali
ccc

salu na stranu: prisustvovao sam pakovanju svega i svacega u nekom `logistickom centru`, moderni naziv za skladiste, izmedju ostalog prepakivali sljakeri monitore sa jedne palete na drugu, prva se pojebala, poceli monitori da ispadaju
e sad, ti likovi su toliko nezni sa lomljivom robom (a naznaceno je ogromnim ideogramom, piktogramom, etc., da je roba lomljiva) da je meni muka bilo samo sto sam ih gledao sta rade, to se baca kao da namerno hoce da polome nesto, a on za dve nedelje toliko novaca napravi, koliko je jedan monitor, ali ko to moze da trace-uje nazad do njega, prso monitor u transportu, niko nije kriv
hocu reci da likovi koji rade po tim skladistima nisu ni za pakovanje sljunka, a ne neceg lomljivijeg
kad bi mogli lopatama, a pre toga malo da izudaraju cekicima po stuff-u, cisto da ako je nesto odvaljeno, da to i otpadne
transport je ludilo, ne ide mi u glavu kako ista stigne celo na svoje odrediste...

ulsi

Dragg Re: Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana 18.07.2012. 23:22 #432165

broj poruka: 2270
Nije ništa što bi mogao sam da središ. Vrni ga u servis, oni naravno nemaju delove, moraće da naručuju iz inostranstva. Standardno vreme čekanja za transport i carinu je 20-tak dana.
ilicica Samsung UE40EH5000 - Problem, linija preko celog ekrana 19.07.2012. 10:50 #432211

broj poruka: 84

Automatski dobijas nalog za zamenu koji :) Paneli kod lcd i led televizora se ne popravljaju :)
Dexter013 @vladalesje 19.07.2012. 10:56 #432214

broj poruka: 17093
Samo zamena i to odmah, nikakva popravka ne dolazi u obzir ako krenu da te mazu, to onda nije nova stvar i ne moze da vredi toliko. Kupio si novo prvi put ukljucio i ne radi tj ne radi kako treba, zovi objasni, i zahtevaj drugi TV.

javi sta bi na kraju.

Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Ghz
Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz
GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13
MBO:AM3+ Asus M5A97
Case:CoolerMasterElite430
PSU:Chieftec 650w a85
CpuCooler:TitanVanesa
Mis: Mx518
Dell 22

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ilicica Re: @vladalesje 19.07.2012. 11:23 #432221

broj poruka: 84
Moras biti malo bezobrazan ako pocnu da te lazu-mazu.

:: Samo zamena i to odmah, nikakva popravka ne dolazi u obzir ako krenu da te mazu, to onda nije nova stvar i ne moze da vredi toliko. Kupio si novo prvi put ukljucio i ne radi tj ne radi kako treba, zovi objasni, i zahtevaj drugi TV
::
:: javi sta bi na kraju
:: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.4 Gh
:: Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH
:: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1
:: MBO:AM3+ Asus M5A9
:: Case:CoolerMasterElite43
:: PSU:Chieftec 650w a8
:: CpuCooler:TitanVanes
:: Mis: Mx51
:: Dell 22
Vaskev re: 19.07.2012. 13:54 #432260

broj poruka: 1673
Televizor se nije dakle pokvario nego je kupljen neispravan, nema tu šta sem da ga vratiš i uzmeš drugi ili novac.

WOT Nick: Vaske

vladalesje re 05.08.2012. 20:22 #434764

broj poruka: 183
Tv sam vratio, medjutim drugi nisam dobio, niti novac, ovaj su navodno poslali na servis, jos uvek ne znam nista, nisam dobio nikakv odgovor...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs