Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Original
STRANA 1 OD 1
goran27 Original 10.06.2007. 07:01 T4670

status: user
broj poruka: 372

Dobio sam na poklon originalni DVD Saving Private Ryan.Hteo bi da ga narezem drugaru,medjutim disk ne mogu da iskopiram na HDD jer je zasticen CSS/CPPM.Ne znam sta to znaci,ali kada krene da kopira disk i stigne do nekih 50%,prijavi gresku.Probao sam preko DVD Shrinka,DVD Decryptera ali ne pomaze.Da li neko zna neki programcic sa kojim da resim ovaj slucaj.Pozdrav svima!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca re 10.06.2007. 07:03 #21368

broj poruka: 1574
Ja sam jos davno koristio slone sd za kopiranje i rezanje zasticenih diskova..Ne znam da li negde ima da se skine,ali pogledaj jer je odlican program..Pozz

krkub gusari 10.06.2007. 09:37 #21369

broj poruka: 1018

SlySoft AnyDVD

pokreni ga, spustice se u tray... mislim da ce sa svim default podesavanjima da radi (preskakati zastite)... onda pripali nero, i spaljuj...

provereno radi
MaliAbner Re: gusari 10.06.2007. 10:47 #21373

broj poruka: 7769
Ili ovo sto je naveo krkub ili prvo DVD Fab Decrypter koji sadrzaj dvd diska prebaci na hdd pa onda naostri nero i rezi.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

::
:: SlySoft AnyDVD
:: pokreni ga, spustice se u tray... mislim da ce sa svim default podesavanjima da radi (preskakati zastite)... onda pripali nero, i spaljuj..
:: provereno radi
-ShonE- Re 10.06.2007. 13:07 #21382

broj poruka: 3529
DVDShrink

Takodje odlican program, skines na HDD i posle rezes!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Dyca Re: re 10.06.2007. 14:19 #21391

broj poruka: 1574
:: Ja sam jos davno koristio slone sd za kopiranje i rezanje zasticenih diskova..Ne znam da li negde ima da se skine,ali pogledaj jer je odlican program..Poz

Mislio sam na clone cd..Ovi gore programi su odlicni i odradice ti posao..
SkyFire Razbijes prvo zastitu 10.06.2007. 14:51 #21397

broj poruka: 18472
Nemozes ga narezati sve dok ne ubacis SlySoft AnyDVD da bi razbio zastitu.Onda preko DVD Shrinka backup-ujes film i kompresujes da bi stalo na DVD a jos bolji program ti je 1Click DVD Copy Pro koji ti sve sam odradi i spakuje a ti samo narezes na DVD.
MaliAbner Re: Razbijes prvo zastitu 10.06.2007. 15:08 #21399

broj poruka: 7769
SlySoft AnyDVD mora da bude rezidentan da bi skinuo zastitu sa DVD sadrzaja, DVD Fab Decrypter sam skida zastitu sa DVD sadrzaja i nije rezidentan nego sve u jednom, ako nadjes GOLD verziju ovog programa sa njim mozes i da kopiras filmove bez prethodne dekripcije, znaci ne treba ti ni jedan drugi program sem njega.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Nemozes ga narezati sve dok ne ubacis SlySoft AnyDVD da bi razbio zastitu.Onda preko DVD Shrinka backup-ujes film i kompresujes da bi stalo na DVD a jos bolji program ti je 1Click DVD Copy Pro koji ti sve sam odradi i spakuje a ti samo narezes na DVD.
goran27 hvala 10.06.2007. 17:09 #21412

broj poruka: 372

Hvala svima,a posebno Malom Abneru.DVD Fab Platinum je stvarno mocna alatka.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646998.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs