Da li da uzmem neki tv do 27` ili da uzmem monitor benq i tv karticu? U principu najvise mi sluzi za gledanje filmova sa kompa. A ovako slabo i gledam tv. sta da radim? a monitor imam relativno jeftino (ako je to jeftino), nesto preko 110e.
Sto deset euroa? To je cist poklon (jeftinije od toga je kradja). Naravno, pod uslovom da si dovoljno pismen - iz tvoga pitanja proizilazi, naime, da i monitor ima velicinu od 27`` (to jest, da se dvoumis samo izmedju tv-a i monitora + karta).
Molim te, odmah obavesti nas, kolege svoje sa Foruma, gde se to prodaje 26/27-incni monitor za 110 E.
Skoro sam pazario taj monitor, jako dobra i prijatna slika, vrlo lep dizajn iako na fotkama deluje ispod prosecno, lako se kalibrise i onda daje prilicno neutralnu sliku. Osd je malo spor i nezgodan.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.