Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Hannspree televizori
STRANA 1 OD 1
dbqp Hannspree televizori 01.07.2012. 00:44 T46475

status: user
broj poruka: 1368
Sta mislite o njima, u kom su rangu? Prilicno su jeftini a uz to i ne izgedaju lose, nisam imao priliku da pogledam kakva je slika tako da ne znam nista o njima. Valja ih C*m*rade.
Koju pristupacnu 32`, 37` ili 40` preporucujete, da je full HD i da prima USB flasheve?
Ne zanima me jel dvbt2 ili dvbt ili dvb shta god, gledace se samo analogni kablovski signal preko nje a uz to i filmovi sa flasha / laptopa preko hdmi kabla.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Daum ... 01.07.2012. 03:09 #428470

broj poruka: 12794
Ako si baš na stisnutom budžetu onda uzmi, u suprotnom pazari neki `brend`

ICEsd re: 01.07.2012. 03:16 #428472

broj poruka: 2157

Sve preko 32` za analognu kablovsku je mucenje posebno ako su Full HD, LG i Toshoba za sad ima najlepse za oko ekrane jos ako su LED.

Imao sam prilike da gledam Samsug i LG jedan do drugog. LG je mnogo lepsi + ima bolji software u sebi a i pusta HD ripove sa USB.
alrad Re: re: 01.07.2012. 03:24 #428473

broj poruka: 4829

Au bre brate, sta naprica? Koji Samsung, koji LG? Koji modeli?
Gledaj UE40D5000 pa onda kazi. Pesma za analognu kablovsku.

I Samsung ne pusta HD ripove sa USB-a? To je iskljuciva povlastica LG-a?
Pa danas svaki krs od tv-a pusta filmove.

::
:: Sve preko 32` za analognu kablovsku je mucenje posebno ako su Full HD, LG i Toshoba za sad ima najlepse za oko ekrane jos ako su LED
:: Imao sam prilike da gledam Samsug i LG jedan do drugog. LG je mnogo lepsi + ima bolji software u sebi a i pusta HD ripove sa USB.
ICEsd Re: Re: re: 01.07.2012. 03:37 #428475

Uf uf ode ti daleko, nisam pricao o 40`, vec o 32`, LG je za 5000-8000 din skuplji a dobijes veci kvalitet, nemoj da shvatis da teram ja vodu na LG stranu kazem samo sta sam video.

Ova dva modela:

http://www.samsung.com/rs/consumer/tv-audio-video/televisions/lcd-tv/LE32D550K1WXXH-spec

http://www.lg.com/rs/tv-audio-video/televizor/LG-lcd-tv-32LK430.jsp

:: Au bre brate, sta naprica? Koji Samsung, koji LG? Koji modeli
:: Gledaj UE40D5000 pa onda kazi. Pesma za analognu kablovsku
:: I Samsung ne pusta HD ripove sa USB-a? To je iskljuciva povlastica LG-a
:: Pa danas svaki krs od tv-a pusta filmove
:: ::
:: :: Sve preko 32` za analognu kablovsku je mucenje posebno ako su Full HD, LG i Toshoba za sad ima najlepse za oko ekrane jos ako su LED
:: :: Imao sam prilike da gledam Samsug i LG jedan do drugog. LG je mnogo lepsi + ima bolji software u sebi a i pusta HD ripove sa USB.
alrad 01.07.2012. 03:52 #428476

broj poruka: 4829

Sad kad si rekao modele, normalno da je bolji kad je skuplji toliko.
Ali to su samo dva modela u okeanu.
Znam da si pricao o 32`, nego kazem da nije sve preko toga mucenje. Ne mora da bude.

ICEsd re: 01.07.2012. 14:30 #428519

Mislio sam da je mucenje zbog rezolucije sam kablovske, stvara se ogroman sum, kad pustis sike u full rezolucije izgleda odlicno.Jer je analogni signal gledano iz ugla rezolucije daje otprilike 704x576, odnosno prikazuje samo 576 linija po vertikali a po horizontali zavisi od signala, tj. TV prima 625 linija ali prikazuje 576 ostalo su informacije o osvezenju slike, i mlazu ( pravljeno za katodne cevi ).

Moze da se izvuce i PAL 768x576 ali neznam dali to televirozi imaju u svom tjuneru, e sad pustis tu rezoluciju na 1080p i da je slika kristalno cista video bi se sum, kao kad na monitoru pustis nizu rezoluciju od native.Dodaj jos tu velicinu ekrana sto veci ekran to moras dalje da budes od njega da bi se sum smanjio.

I na kraju bi trebalo da Srbija predje do kraja godine na digitalni signal, ali cisto sumnjam da ce to biti Full HD, vec Half HD 720p tj. 720 linija u verikali, ali i to oce opet izgledati odlicno u odnosu na analogni signal.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs