Da li neko zna gde moze u Beogradu da se kupi DAC - Digital to Analog audio converter? Treba da konvertujem opticki audio izlaz na cinc audio ulaz. Pregledajuci nase prodavnice, nisam uspeo nesto takvo da pronadjem.
Bih ja da je u pitanju racunar i moja oprema. Da sam ja pita nna vreme, ne bih nabavljao opremu koja je nabavljena, ali me niko nije pitao na vreme. Radi se o TV-u koji ima samo opticki audio out, koga treba povezati sa home cinema koji ima samo cinc audio in.
Pazi uz ovo ti trebaju i kablovi dodatno... Ali ne trazi nista spec, samo da nisu oni neki fuuuš. .)
hint: bez J... b g b studiJo.co* oneJ-hifi.co*
itd...
Imas i USB to Chinch varijante, tj mozes da zaobidjes optical out, misim ako ti nesto znaci (npr. pustas kvalitetnu muziku sa lap topa koji nema optical. Dobra investicija, ako je investicija)...
Za sve ostalo tu je google ili osoblje iz prodavnica koji se bave Hi Fi uredjajima...
@Mixx Gde kod nas moze da se nadje ovo ili nesto slicno, s tvog linka ?
:: Budzet :: :: HRT Music Streamer I :: :: Pazi uz ovo ti trebaju i kablovi dodatno... Ali ne trazi nista spec, samo da nisu oni neki fuuuš. . :: :: hint: bez J... :: b g b studiJo.co :: oneJ-hifi.co :: :: itd.. :: :: Imas i USB to Chinch varijante, tj mozes da zaobidjes optical out, misim ako ti nesto znaci (npr. pustas kvalitetnu muziku sa lap topa koji nema optical. Dobra investicija, ako je investicija)... :: :: Za sve ostalo tu je google ili osoblje iz prodavnica koji se bave Hi Fi uredjajima...
Ja se izvinjavam, videh sad o cemu se radi, kad je Alrad pomenuo home cinema... propustio sam tu informaciju...
Pa u tom slucaju TV - dvd kao najbolje resenje vidim da kupis kabl `3.5mm to chinch` i da povezes TV kroz izlaz za slusalice (trebalo bi da ima tv koji ima optical out) na dvd. Kvalitet tog zvuka nece nimalo uticati ovakav nacin spajanja, a cena ovakvih kablova nije preterano skupa. mislim da je ovo najbezbolniji i najprakticniji nacin...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.