Pozdrav, imam pitanje kako je moguce resiti problem sa reprodukcijom zvuka na Full HD filmovima u .mkv formatu. Naime, kad ubodem u usb port na TV-u slike ima, ali ton izostaje.To mi se ne desava sa 720p filmovima u .mkv formatu vec samo sa 1080p(konkretno je u pitanju film: Iron.Sky.2012.1080p.BluRay.DTS.x264). Ako neko zna, bio bih mu zahvalan.
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Televizor ti ne podržava DTS format zvuka što nije čudno pošto samo skuplji modeli imaju podršku za njega ,anyway ili ponovo skini film ali ovaj put sa drugim formatom zvuka ili prekonvertuj sa nekim konvertorom već postojeći dts zvuk u tom mkv fajlu koji imaš. Black Wolf
Nemaš podršku za DTS, nema veze sa 1080p ili 720p. Treba da konvertuješ zvuk u AAC. Jedan od načina da prebaciš format zvuka bez rekompresije je AVS Remaker, samo odaberi mpeg 2/4 audio format, biće gotovo za par minuta ali ćeš svesti zvuk na 2 stereo kanala. Ne znam nijedan program koji može da preformatira 5+1 kanal bez rekompresije tj. ako hoćeš da sačuvaš sve kanale moraš da konvertuješ film.
Ima programcic koji moze da sacuva sve kanale i dzabe je, EZmkvDTStoAC3, treba malo da se cimas da proradi ali bar dobro odradi posao.
:: Nemaš podršku za DTS, nema veze sa 1080p ili 720p. Treba da konvertuješ zvuk u AAC. Jedan od načina da prebaciš format zvuka bez rekompresije je AVS Remaker, samo odaberi mpeg 2/4 audio format, biće gotovo za par minuta ali ćeš svesti zvuk na 2 stereo kanala. Ne znam nijedan program koji može da preformatira 5+1 kanal bez rekompresije tj. ako hoćeš da sačuvaš sve kanale moraš da konvertuješ film :: ::
Hvala svima, sredio sam sa AVS remakerom! Pozdrav! `` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.