Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Preporuka za navigaciju
STRANA 1 OD 1
Sub-Z Preporuka za navigaciju 08.06.2012. 19:38 T46141

status: user
broj poruka: 1620
Nisam baš pogodio podforum, ali nema veze. Ovako, bio bih zahvalan na preporuci za navigaciju, ćale često putuje, mahom po Srbiji, CG i BIH, ali i ostatak Evrope ne bi bio na odmet. Nemam nekih posebnih zahteva, da bude solidna, po mogućstvu sa navođenjem na srpskom, i idealno bi bilo za cca 10k. Koliko sam video, ljudi uglavnom preporučuju one sa iGo softverom...Pa nadam se da će se naći neko očuvanog intelekta nakon najezde trolova na forum poslednjih dana...
Fiat iustitia, et pereat mundus
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
VMARC Kupi Prestigio 08.06.2012. 19:46 #423547

broj poruka: 9420
Geovision pa odaberi model. Ja sam je nekoliko godina koristio za po regionu, a bogme lepo me je odvela i po Evropi sa base mapama. Italija, Francuska, Austrija, Spanija...
Za region radi sve full. Mene je bez greske vodila po Cg, Hr, Bosni i naravno Srbiji. IGo je na njoj i to je to. Ja nisam imao potrebe da je krekujem i dodatno ubacujem mape. Radila mi je OTB i imao sam 1god update. Poklonio sam je drugu, njemu i dalje korektno sljaka.
Da napomenem, ja sam uzeo najjeftiniji model, mislim da je 3100 ali nisam siguran. Zamenio sam je samo zato sto mi sada iPhone zavrsava posao.

F650GS Dakar

Dragg Re: Kupi Prestigio 08.06.2012. 21:11 #423563

broj poruka: 2270
Izvini što skrećem sa teme - koristiš GPS na Iphoneu? Jel može još detalja: koji je model iphonea, dal je njegov softver ili neki 3-rd party, dal si ga jailbreakovao?

:: Da napomenem, ja sam uzeo najjeftiniji model, mislim da je 3100 ali nisam siguran. Zamenio sam je samo zato sto mi sada iPhone zavrsava posao.
VMARC Koristim iGo MyWay Lion66 verziju 08.06.2012. 23:47 #423598

To je neka stara, prastara, iz 2009te verzija, jedina koja hoce da se pokrene pod iOS 5xx. Jedini bag koji ima je kada udjes u setovanja za zvuk, izleti iz programa. E sad, u setovanja za zvuk (volume) se ulazi pritiskom bilo gde na mapu, pa se o tome mora voditi racuna. Najnovije mape sam skinuo sa nekog linka ovde na berzi, neko ga je ostavio. Telefon mora biti, naravno, dzejlbrejkovan.
Model je 4S iOs 5.11

F650GS Dakar

Dragg Re: Koristim iGo MyWay Lion66 verziju 09.06.2012. 00:02 #423603

Hvala. Još jedno pitanje - da li taj Igo koristi 3G za bolje pozicioniranje, kao što to radi ugrađen softver? Ortak bi da se voza malo u inostranstvo pa ga brine cena u romingu.

:: To je neka stara, prastara, iz 2009te verzija, jedina koja hoce da se pokrene pod iOS 5xx. Jedini bag koji ima je kada udjes u setovanja za zvuk, izleti iz programa. E sad, u setovanja za zvuk (volume) se ulazi pritiskom bilo gde na mapu, pa se o tome mora voditi racuna. Najnovije mape sam skinuo sa nekog linka ovde na berzi, neko ga je ostavio. Telefon mora biti, naravno, dzejlbrejkovan
:: Model je 4S iOs 5.11
VMARC Ma ne... 09.06.2012. 01:06 #423614

Nema nikakvih problema oko ROAMINGa, ne koristi cellular data a sve i da koristi data roaming je uvek po defaultu na off .-)

F650GS Dakar

Dragg re 09.06.2012. 08:36 #423640

Odlično, hvala VMARC.

casper re 09.06.2012. 14:08 #423709

broj poruka: 235
Takodje preporuka za Prestigio, koristim njihov model 4.3` od pre 3 godine i odlicno radi i po meni je dosta brza i precizna. Za Srbiju, CG i Bosnu odlicna, po Grckoj se malo zbunjivala ali nisam imao update novog auto puta pa joj je to `smetalo` inace moja preporuka za ovu marku.
Sada su njihovi aktuelni modeli tog ranga ispod 9.000,00 din po radnjama.
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs