Slićno jeste ali dugmad za izbor temperature i broja obrtaja nisu u boji( beli u boji mašine) i dosta su manji,ova četiri dugmića su jedan ispod drugog a sijalica je iznad njih.Mašina je donešena iz Austrije a interesuje me čemu služi dogme na programatoru kada se okreće u levo dok prsten za oznaku programa stoji u mestu.
:: :: Slićno jeste ali dugmad za izbor temperature i broja obrtaja nisu u boji( beli u boji mašine) i dosta su manji,ova četiri dugmića su jedan ispod drugog a sijalica je iznad njih.Mašina je donešena iz Austrije a interesuje me čemu služi dogme na programatoru kada se okreće u levo dok prsten za oznaku programa stoji u mestu :: :: :: :: ::
Jbm li ga, ja ovih dana rešio da uzmem Ariston ili Indesit combo mašinu, daju 5 god garancije...Valja li išta ta Indesit (pre nego što je crkla, tj.)? Edit: sorry za off Fiat iustitia, et pereat mundus
:: da vidimo o čemu se radi.Ako postaviš sliku možda će ti moja baba odma` reći šta je šta, ja se u pranje veša razumem isto koliko u nuklearnu fisiju.. :: :: Sad si me izbaksuzirao sa ovom temom, izgleda da je meni upravo crkla veš mašina!`bem ti Indesit i njihovu elektroniku! : :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: :: :: Slićno jeste ali dugmad za izbor temperature i broja obrtaja nisu u boji( beli u boji mašine) i dosta su manji,ova četiri dugmića su jedan ispod drugog a sijalica je iznad njih.Mašina je donešena iz Austrije a interesuje me čemu služi dogme na programatoru kada se okreće u levo dok prsten za oznaku programa stoji u mestu :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
dao sam drugaru moj nalog njega zeza gorenje ostalo mu pod zene a nezna da se sluzi sa njom trebalo je vec da okaci slike sory za indesit sve sto mu je ostalo od zene ne valja pa tako i masina ako ne ja cu sutra da je slikam i postavim slike
Sledeća koju uzimam je Gorenje! 5 godina garancije, nikad nijedan problem sa njihovim proizvodima nisam imao, a i delova ima svuda.
Ova moja Indesit je stara možda 4 godine, a već je 2 puta servisirana.Elektronika im je jako loša tj. štampana kola.Preko je to jeftinije dosta pa ću da pokušam da iscimam preko nekoga štampano kolo za nju, da se ne bih jebavao sa ponovnim lemljenjem već servisirane ploče.Najradije bih je bacio u đubre i kupio novu ali mi sad ide registracija i još par troškova, pa će morati nova da sačeka...
:: Jbm li ga, ja ovih dana rešio da uzmem Ariston ili Indesit combo mašinu, daju 5 god garancije...Valja li išta ta Indesit (pre nego što je crkla, tj.) :: Edit: sorry za of :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: ::
Dajte ljudi sta je vama, masina za ves treba pere ves, a ne da kalkulise udaljenost zvezda u kosmosuu odnosu na neku planetu ili da stoji u slavskoj sobi da je gosti gledaju.
Treba kupiti najjeftiniju masinu i ona ima 2 godine garancije.
Elem...
Nama se rodilo dete i rikne nam neka stara (20 god) ves masina, zena kuka nemoz da pere pelene, benkice itd i ja kao svaki otac trk da kupim novu. Gde cu sta cu odem u prodavnicu i kupim neku, meni tada nepoznatu, Beko, bila najjeftinija, ali isporuka odmah.
I evo radi 10 godina, jos jedno dete u medjuvremenu oprala, bez ikakvih problema.
3. wasser plus bi trebalo da bude povišen nivo vode - nije u pitanju štednja vode, nego se koristi kod jako zaprljanog (čitaj blatnjavog) veša kada imaš veliku količinu prljavštine da rastvoriš
Hvala puno na pomoći,ali još uvek ne znam funkciju velikog dugmeta na programatoru pri okretanju u levo dok prsten sa oznakom ostaje na programu pranja.Kako ću kao samac da kvalitetno operem gaće?
Znaci u tom grmu lezi zec, i meni mesec dana nakon isteka garancije otisla elektronika, 13 soma dadoh za novi pcb.
:: Sledeća koju uzimam je Gorenje! 5 godina garancije, nikad nijedan problem sa njihovim proizvodima nisam imao, a i delova ima svuda :: :: Ova moja Indesit je stara možda 4 godine, a već je 2 puta servisirana.Elektronika im je jako loša tj. štampana kola.Preko je to jeftinije dosta pa ću da pokušam da iscimam preko nekoga štampano kolo za nju, da se ne bih jebavao sa ponovnim lemljenjem već servisirane ploče.Najradije bih je bacio u đubre i kupio novu ali mi sad ide registracija i još par troškova, pa će morati nova da sačeka.. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB+750GB - Powercolor 6850 - LC6650GP3 V2.3 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: :: :: Jbm li ga, ja ovih dana rešio da uzmem Ariston ili Indesit combo mašinu, daju 5 god garancije...Valja li išta ta Indesit (pre nego što je crkla, tj.) :: :: Edit: sorry za of :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.