Pozdrav u fazi sam nabavke novog playera,pa bih odma isao na bly ray player.Sa dryge strane, treba da mi stigne neki HD materijal iz USA, naravno zakljucan na Region 1 ili A kako ga zovu.Moze li se ovom nekako doskociti tako sto se se kupiti neki player koji moze da pusta USA bly ray diskove? Znam da mogu da operisem sa kompom ali ako moze nesto sa samim playerom bilo bi dobro..
Remove BD+/Remove BD+ Firmware Warning BD+ is a component of the Blu-ray Disc Digital Rights Management system. It was developed by Cryptography Research Inc. and is based on their Self-Protecting Digital Content concept.Remove RC (Region Code)Blu-ray Discs are digitally encoded with a `region code` (A, B, or C, sometimes referred to as 1, 2, or 3), which allows the disc to play only in a Blu-ray player with the same region code.
:: Prijatelju, Bly Ray, a ne DVD :: :: Za Region Free DVD player lako je naci, al BD je vec teze.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.