Pitanje za CRT TV mehanicare, povremena crvena senka ?
STRANA 1 OD 1
gliga79
Pitanje za CRT TV mehanicare, povremena crvena senka ?
22.02.2012. 13:44
T44268
status: user broj poruka: 4641
Ovo se javlja na CRT Samsung TV-u. Slika, tj. likovi vremonom dobijaju nekakvu roze crvenu senku, kad promenim kanal, to se trenutno izgubi, ali vremenom ponovo izdje i slika je nekako mutnjikava. Televizor je poprilicno star 13-14 god. Sta moze da bude uzrok i da li mogu nekako da otklonim ovo? Ne bih davao po servisima da mi uzimaju novac za starudiju.
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
I meni se to desavalo s mojim starim Samsungom, samo sto je kod mene boja bila plava. Slabo se razumem u tu tehniku ali mislim da mi je majstor rekao da su katode pocrkale i da ih je on zamenio (ako se ja to dobro secam) Kako god, covek mi je popravku naplatio 10 evra, tako da mislim da te pare nisu vredne nekog cimanja
U gluposti sveta blista mudrost Svevišnjeg. Zato mudrac ponizno gleda na glupaka.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.