Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Preporuka
STRANA 1 OD 1
Alexva Preporuka 16.02.2012. 10:13 T43267

status: user
broj poruka: 134
Malo specifičan zahtev.Može li neko da mi preporuči LCD TV sa što većom dijagonalom čija je širina maksimalno 85-86 ( toliko je širok otvor 86 cm knap ) centimetara?Favorit mi je VOX 37800 dobijam ga za pristojan novac na popustu ali nigde ne mogu da iskopam njegovu širinu!Znam da će mnogi od Vas da mi kažu beži od tih proizvođača ali kolega je uzeo VOX 32800 u radnji na W ( unače tu radi i moj dobar drug ) koji je proverio i u njemu se nalazi Samsung panel ( nije kinez ! )l a slika je više nego dobra garancija 2 godine koji god LCD da kupim od bilo kojeg proizvođača posle 2 godine u svakom slučaju mi je lutrija koliko vidim po forumima koliko će da traje.TV bih gledao sa rastojanja od 2 do 5 metara, ugao od pravog do nekih 120-150 stepeni i koristio bih ga i za povezivanje sa računarom trenutno koristim običan Gorenje dijagonale 72 cm i ne bih da je z pa da uzmem nešto manje.Takođe, molio bih preporuku za dobar ruter ( za SBB sa Wi-FI ) kao i gamepad bežični ili sa kablom dužine minimalno 3 metra.Hvala unapred pozz.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mortificat Re: 16.02.2012. 11:32 #399220

broj poruka: 3519
Vidljive dimenzije panela su: 32.25x18.14 inča, dakle širina mu je oko 82 cm. Dodaj minimalno po tri santimetra širine za okvir, tako da 99% neće stati.
Mane su mu svakako kvalitet izrade i završna obrada, ali panel je ok.

Alexva ... 16.02.2012. 18:29 #399343

broj poruka: 134

Hvala druže pomogao si mi.šteta.baš bi lepo izgledalo na jednoj strani Dell 2412 i Microlab FC330 a na drugoj Vox 37800 i Altec Lansing V3251E ali koliko vidim bez da iskakapim orman ništa od toga.Mada za svaki slučaj zvaću druga pa neka lepo izmeri u radnji koliko je širok televizor možda i uspe.pozz

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs