Uzimao sam neki integralac kao zamenu ali radi jedan dan, tako da ne znam sta da radim. asvaki savet je dobar. Izgleda najbolje da kupim novo pojacalo. Pozdrav.
STK 2038 nije isto što i `STK 2038 IV` ma koliko pisalo da je ovaj prvi `zamena` drugom. `STK 2038 IV` se uglavnom nalazio u TECHNICS SU-V2X pojačalu i NEMA GA više nigde u prodaji. NEmaju ga u zalihama ni najveći dobavljači. To pojačalo baciti, moj je savet. Imam i ja jedno, stoji za ukras pored novijeg SU-V500 koje sam nabavio za 50€ na buvljaku da služi PC-u za zvuk ....
:: Imas u ORBIT-u cena 8.5E. Mozes da porucis ukoliko nisi iz NS-a :: :: Ajd ako ti nije tesko i ako osposobis to pojacalce, javi kako se ponasa sa tim STK-om. Pozz :: :: http://www.orbit-el.net/el_komponente_online.ph :: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: Gde si ti video u u ovoj radnji `STK 2038 IV`?!?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.