Poz ljudi, imam mp3 player, neki nippon proizvodjac. Nisam ga odavno koristio, jos dok sam imao xp. I juce ga iskopam negde, i da ga povezem sa kompom ubodem u usb. Cuo sam onaj zvuk windowsa koji kaze da je usb drajv ukljucen i pojavi mi se prozor da mogu da otvorim mp3 player tek posto formatiram memoriju. I ja taman da kliknem na ``format`` kad ono se zacu zvuk da je mp3 iskljucen. I onda ponovo da je ukljucen, pa da je iskljucen i tako .. Sad ne znam sta da radim, da li je do mp3 playera ili do drajvera koje ne mogu nigde na netu da iskopam. Ima li neko resenje? Bio bih mu zahvalan.
`` Ko na brdo, ak` i malo stoji vise vidi no onaj pod brdom. Ja povise nesto od vas vidim, to je sreca dala al` nesreca``
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.