Šta ti je tu čudno? Svako kome ostane stari model na lageru ostavi mu istu staru cenu u slučaju da se neka budala zajebe, ništa novo. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Verovatno stoji negde u magacinu jako dugo, a kupci se baš nisu tukli za njega po toj ceni, a radnja koja ga prodaje ne može da ga proda jeftinije nego što je nabavna cena i eto. Ili neažurnost cenovnika, nema drugo.
Bio je do nedavno 8800GTS 640MB u Pin-u za 400 evra čini mi se, čak je neko sa foruma zvao da pita jel imaju i jel aktuelna cena. Sad su je verovatno sklonili... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Pretpostavio sam da je do toga ali tebra za ove pare od 7000e mozes da napravis svadbu ili da kupis auto. A to se secam za tu 8800GTS od 400e To verovatno nisu osvezavali sajt od 2008.
Jbg, svaki proizvod ima svog kupca. Recimo tako je čovek dolazio u Home Centar kod sajma da se raspituje za veliki HDTV, i kad mu je rečeno da stiže Sharp od 80 inča i da će koštati 500.000 dinara on je samo rekao `odlično, zovite me kad stigne`.
... pa i ovde na forumu imaš funbois-e koji poštuju samo najskuplje (čuvena srpska poslovica: ne znam šta je najbolje ali znam šta je najskuplje...), tj. obožavaju ga do imbecilnosti, (i jes` da im ponekad neki skuplji oponent džigeritzu prekombinuje).. pa što da ne naleti i neka takva budaletina i za taj tv. Po principu `daj najskuplje`... Milion primera ima u IT svetu, pogotovo gde se prodaju muda za bubrege po pitanju dizajna i marke. Ima gde je dizajn super i kvalitet prati, a ima gde je nešto ružno i tupo do imbecilnosti, pa opet zacenjeno (npr. čuveni Vento asus isprdci zvani kućište). I opet ih je, vidim, neko kupio (vucarao se po izlogu preko godinu dana dok nije naišla prava budala). Go, go go!
Sto, sta fali? Kamo lepe srece da neko kupi ovo. Zamislite koliko para od poreza bi otislo za opste dobro (kad se oduzme ono sto ode u privatne dzepove, naravno). Ovo je jedini nacin da drustvo ima neke koristi od novopecenih bogatasa, mafijasa, ratnih profitera, mitomana, i ostalog krema ratne i poratne Srbije. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
:: :: :: :: sta te boli tuki zasto je tako skuplji .. nemas para ni za ovaj jeftiniji . :: :: a c9000 je skuplji samo iz razloga sto je celo kuciste od brusenog titanijuma .. i sam tv spada u klasu iznad svih . :: :: c80000 opet ima mnogo bolju sliku .. crna boja je neuporedivo bolja .. ali je plastika !!! nije za burzuje ..
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.