Treba da kupim nešto detetu da može da snima crtaće i serije sa TV-a? Ja poslednje što sam koristio u te svrhe su bile VHS kasete i nemam tri blage oko ovih novih skalamerija (DVD rezača i sličnih). Snimljeni materijal će se puštati preko TV-a. Mogu da se ispružim nekih 15 crvenih pa mi predložite nešto...
Šmekerka ima 7 godina. Nije mi problem da sklopim neko sokoćalo (imaju 4 laptopa u kući, po dva žena i ćerka), hoće nešto baš u tom fazonu da kada se skupi dečurlija mogu da gledaju preko velikog ekrana...
:: kolko matoro zgepce? ako je pc-kompatibilno winfast expert i praceci htpc. za 15k ces da zbudzis mashala mashin :: :: __________________________________________________ :: http://img810.imageshack.us/f/useyourcpu.jpg :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.