vec dva meseca jurim neki televizor i sada mi vec postaje frka da uzmem neki... gledao sam plazmu i lcd led, i vise sam da ovu drugu kombinaciju. uzeo bih fazon `iz madjarske`, tako da mi je budzet 700-800e(+- neki evro, ako bas vredi).
e sad, nekako sam sveo izbor na samsung d5520 koga sam imao priliku da vidim uzivo i za koga su svi reviewi pohvalni, dok za ovog drugog osim nekih preporuka nista nisam nasao od reviewa, niti sam ga video.
3d mi apsolutno nije bitan, bitan mi je kvalitet slike jer bih ga koristio za hd filmove i mozda za igre ponekad.
:: :: vec dva meseca jurim neki televizor i sada mi vec postaje frka da uzmem neki.. :: gledao sam plazmu i lcd led, i vise sam da ovu drugu kombinaciju :: uzeo bih fazon `iz madjarske`, tako da mi je budzet 700-800e(+- neki evro, ako bas vredi) :: :: e sad, nekako sam sveo izbor na samsung d5520 koga sam imao priliku da vidim uzivo i za koga su svi reviewi pohvalni, dok za ovog drugog osim nekih preporuka nista nisam nasao od reviewa, niti sam ga video :: :: 3d mi apsolutno nije bitan, bitan mi je kvalitet slike jer bih ga koristio za hd filmove i mozda za igre ponekad :: ::
Zapravo ni nemas nikakve razlike izmedju ta dva modela. Ima neke minimalne tipa, raspored ulaza, pa ne znam, jedan hdmi ulaz manje, itd... Uglavnom, D5000, D5500 i D6000... su kao klase, a sve brojke izmedju im dodji isto sranje - drugo pakovanje. Recimo serija D5500 donosi Smart TV, WIFI i ostale gluposti, dok serija D6000 donosi 3D, 400Hz, itd... Pa bih ja da sam na tvom mestu uzeo ili UE42D6000/D6500 ili jos malo skupljao pa uzeo isto to samo u 46`-inchnoj izvedbi. 3D je nesto sto jednostavno moras imati ako uzimas TV u `12-oj.
Da... da... nece moci sa bezbedne udaljenosti i udobnosti sopstvenog doma da gleda smak sveta ako nema adekvatan TV sa 3D prikazom slike...
A da ne spominjem da nasi shabani i dalje emituju program u SD formatu i to analognom tehnologijom, pa su svi ljudi debeljuskasti a vecina naroda se navikla na taj prikaz pa im to postalo normalno, valjda su i oni zadovoljniji jer kad se pogledaju u ogledalu kazu uh al sam baja u poredjenju sa onim debeljuskastim voditeljima na TV-u...
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Zapravo ni nemas nikakve razlike izmedju ta dva modela. Ima neke minimalne tipa, raspored ulaza, pa ne znam, jedan hdmi ulaz manje, itd... Uglavnom, D5000, D5500 i D6000... su kao klase, a sve brojke izmedju im dodji isto sranje - drugo pakovanje. Recimo serija D5500 donosi Smart TV, WIFI i ostale gluposti, dok serija D6000 donosi 3D, 400Hz, itd... Pa bih ja da sam na tvom mestu uzeo ili UE42D6000/D6500 ili jos malo skupljao pa uzeo isto to samo u 46`-inchnoj izvedbi. 3D je nesto sto jednostavno moras imati ako uzimas TV u `12-oj. :: :: ::
da, sada vidim da svi hvale taj panasonic, ali takodje vidim da ga nema u 46` izvedbi, a 42` mi je stvarno malo s obzirom da sam jos na pocetku merkao 55`.
ovi samsunzi serije 6 (6000,6100) ih ima za ~800-850e, ali pored tog bangavog 3d-a kakvog je kvaliteta panel? ne daje mi se veca kinta za 3d ako je taj 3d krsh i ako 2d nije nista spec
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.