Htedoh da kupim mini liniju za oko 100e-110e, a posto imam veliku sobu treba da bude snage vece od 30W po kanalu tj ukupne snage vece od 60W, da ima radio, CD player, ulaz za AUX (PC), nista posebno od opcija. Dajte predloge i prodajna mesta :)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w
:: Htedoh da kupim mini liniju za oko 100e-110e, a posto imam veliku sobu treba da bude snage vece od 30W po kanalu tj ukupne snage vece od 60W, da ima radio, CD player, ulaz za AUX (PC), nista posebno od opcija. Dajte predloge i prodajna mesta :)
Taman da pitam Gligu da li se to meni pričinjavaju nule ili njemu: :)
Ja sam imao Panasonic stub (koji sam poklonio sestri, zato što sam budala, pa me sad teroriše španskom muzikom i ostalim sranjima) kojim sam inače bio prezadovoljan, tako da bih ja lično možda išao na nešto ovako: http://www.tehnomanija.rs/katalog/panasonic-mini-linija-sc-pm200ep-s.html Ipak to nisu neke pare za koje bi mogao da kupiš nešto kvalitetno, a jako.Jedino da juriš polovno na oglasima.Ja baš planiram u dogledno vreme da pojurim neki stariji analogni risiver (tipa technics i sl.) i neke fine zvučnike sa drvenim kutijama pošto može da se nađe za nekih 100 i kusur evrića da se napravi komplet.
:: Heheh, ladno sam prevideo cifru !! :: Odusevio sam se kakva stvarcica za male pare :)) :: :: Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Cyclone 6850 Power Edition, 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w :: :: :: čovek je rekao sto jura, ne 100 iljada dinara.. :: :: Za te pare teško, možda nešto ovakvo http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg-mini-linija-xa-66.htm :: :: Fiat iustitia, et pereat mundus :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.