koji blu ray player ili multimedia player za oko 100e
STRANA 1 OD 1
peterpan
koji blu ray player ili multimedia player za oko 100e
06.01.2012. 11:13
T42422
status: user broj poruka: 786
Htedoh da kupim neki player, koji ce da mi cita na prvom mestu HD filmove (imam ih oko 200 komada na diskovima), a da pritom moze da cita prevod sa diska u formatu srt i sub. Zatim da se povezuje na hdmi, da ima USB za citanje externog hard diska i LAN prikljucak za povezivanje sa kompjuterom. Ovaj sam konkretno gledao: http://www.tehnomanija.rs/katalog/sony-blu-ray-plejer-bdp-s185.html savrseno mi odgovara, ali nece da cita externe prevode (tj one koji su zaseban srt fajl na istom disku)
asus o! play mini PLUS, ili onaj od LG-ja. Kolko sam do sada video, ta dva su najbolja koja mogu da se nadju kod nas... imas test od LG-ja na Benchmarku cini mi se... **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
Tek sad videh da ti trba da cita diskove, ali to lako resis sa jednim externim hard diskom koji ce ti zameniti tih 200 komada :) **************************************************************** i5 2500k @ 3.8 Ghz, ASUS RoG GENE - Z, 8Gb DDR3 @ 1600mhz, MSI GTX 560Ti TF II, CM Silent Pro 850W, HAF X, Samsung F4 2 Tb + WD Caviar Black 640Gb
:: :: :: :: Odluka pala i kupio player LG BD 560 : :: :: Cita mi u glavnom sve za sa :: Samo jedan MKV nije hteo da cita, tj bagovao je : :: :: Da li savetujete nekakav update za player, ili je to suvise rizican korak (da ne zezne nesto)?
Naravno,update software-a i firmware-a je vise nego obavezan.Na BD660 je uradio automatski,sem sto se kod software update-a nesto zabagovalo pa sam morao da skidam sa neta update.
Ovde sam pronasao dosta informacija o raznim bluray i media plejerima koji se mogu pronaci kod nas, a isto imas i sveze informacije o raznim firmware-ima za iste:
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.