Imam xwave 3400 i radi evo sestu godinu. Komsijama su svi filipsi samsunzi i ostali odavno riknuli a i problemi sa podesavanjima i ostalim glupostima. Zato premopruka xwave e sad kakvi su ovi novi neznam . Uzo komsija i za sad sve radi extra. http://www.itsvet.com/proizvod/xwave-3100/comp_tehn_dvddivx/103/551
Jedino ako je taj 3400 neki extra model za kinesku elitu. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Kako kome zapadne primerak tih kineza mozda radi duze od svih samsunga i philipsa zajedno + cita sve zive prevode i formate, a mozda crke sutra nakon kupovine...
Dunjin cale ima bas taj eno 3 godine radi ko zmaj.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:10 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
Pa covek trazi dvd dvix do 50 evra. Koji to cita mkv fajlove ? Znam mnoge koji su uzimali te 9300-9400-9500 modele i vecini radi i dana danas a sa titlovima bar u to vreme niko nije imao probleme za razliku od ostalih modela. E sad odavno ne pratim kako su se razvijali u tom pravcu pošto u principu tu nema mnogo šta vise da se razvija :) I da koji to modeli citaju mkv.
Jedino kinesko sto me je posluzilo je dzezva za kafu koja nekim cudom nije zardjala posle tri dana.
Mkv ne cita ni jedan sem nekih jako skupih. Za mkv samo komp ili tv sa plejerom.
Ali ovi ne citaju ni divx kako treba, to je poenta. Sem, izgleda, kod retkih srecnika. _________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
edit: Znaci asus a ne link u citatu ispod, koji zbog jednog broja manjka izbacuje nesto drugo. Mada ja verujem da je ta naizgledna slucajnost zapravo neka kineska sabotaza.
Hvala svima na savetima i preporukama. Prosnjurao sam malo i po IT Svetu i dr. sajtovima da vidim kakvi su utisci za pojedine modele. Sve je to manje vise isto bez obzira na marku. Krecu se od 3000-4500 RSD. Nekome zapadne dobar primerak i nema problema dok isti takav kod drugoga iste pravi. Ja pazarih neki NEO DVD-M100HD za 3000 RSD. Ima sve moguce prikljucke i cita skoro sve moguce formate bar na papiru. Naravno odmah sam ga isprobao i za sada sam zadovoljan. Servirao sam mu razne diskove i sve ih je sazvakao. Veoma je jednostavan za podesavanje i koriscenje.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.