Da li neko ima iskustava sa TV-om iz naslova teme? Drugo pitanje je kako su se uopste pokazali Philips televizori? Prihvatam i svaki savet ili sugestiju za TV nekog drugog proizvodjaca u isoj klasi kao i navedeni do 500 Eura. Hvala u napred.
S obzirom na velicinu prostorije i mesta gde ce TV da bude dovoljna mi je dijagonala od 32`. Ovaj Philips koji sam naveo kosta nekih 390 Evra a po specifikaciji ima svasta nesto. Full HD, 100Hz, 2ms, svi moguci prikljucci itd. Znam da je pre ova firma bila sinonim za kvalitet TV-a ali ne znam kako se sada kotira.
Ja sam pre dve godine kupio Philips 42 incha 7404 i mogu ti reci da sam prezadovoljan, i slikom i opcijama. Ne znam za taj model posto je noviji ali moja preporuka ti je svakako da uzmes Philipsa.
ali sam pazario dva Philips monitora(model iz potpisa) pre godinu dana, i prezadovaljan sam i slikom i kvalitetom izrade.Moj prvi pik za LCD TV (kada mi bude trebao) će biti upravo Philips.Stvarno mi deluje lepše i kvalitetnije nego recimo, Samsung. Evo i jednog zanimljivog članka o aferi nameštanja cena LCD-ova u USA: http://tiny.cc/6syg8
Мени је данас стигао, јуче сам наручио, LG 32LK450 и презадовољан сам. Пушта све формате преко USB-а, чак и .mkv формат, слика одлична, Full HD... Платио сам га 300 eвра и увоз је из Мађарске са овереном гаранцијом на две године коју остварујеш преко човека од кога си купио. Прегледај мало сајт Купујем Продајем, наћи ћеш сигурно нешто много боље за те паре или ћеш тај телевизор платити стотинак или више евра мање. Поздрав!
Posle mog iskustva sa kupovinom televizora, uzimao bih samo Samsung ili eventulano Sony, Sharp koji su skuplji. LG, Philips i `kineze` bih zaobilazio. Od LG- a bih kupio samo klima uredjaj, eventualno veš mašinu. Pozdrav
Osim sao reči hvale na svemu vidjenom do sada drugo nemam sta da kazem! Sve zivo ima i sve zivo radi. Topla preporuka! Imam i ja jedno pitanje za vec iskusne LCD ljude :)
Kada pustimm film na USB, postoji li nekaposebna caka da TV prepozna titl? HVALA!
Ne znam kakve opcije ima tv, ali polazna tacka ti je da stavis identican naziv i za film i za titl.
@nikolajev- smesno je izjaviti tako nesto kao da si kupio ne znam koliko lcd televizora. Kazes kinezi a ne znas da se samsung sklapa u bulgariji. Kada sam isao da kupim tv pre godinu i po, covek mi je toplo savetovao da izbegnem samsung, a na vise primera sam se i uverio da je bio u pravu. To naravno ne vazi za ultra skupe modele, sve ima svoju cenu, al kod jeftinijih samsung gledam samo u izlogu. Isti lg kao moj ima par mojih drugova, plus neki malo drugacije modele i samo reci hvale. Do sada nisam cuo da se neko zali na lg, sharp, sony, a za samsung koliko hoces.
LG 42LD420 Phenom II x6 1055t Gigabyte 970A-UD3 G.Skill Sniper 8GB DDR3 1600, ASUS 6870 DirectCU/2DI2S G.Skill Sniper SSD 120GB SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS, Chieftec GPS-550AB-A, NZXT
:: :: Osim sao reči hvale na svemu vidjenom do sada drugo nemam sta da kazem! Sve zivo ima i sve zivo radi. Topla preporuka! Imam i ja jedno pitanje za vec iskusne LCD ljude : :: :: Kada pustimm film na USB, postoji li nekaposebna caka da TV prepozna titl :: HVALA :: ::
Ok, probao sam sa istim imenom filma i titla i sve radi. Samo ne znam koji jezik za subtitle da stavim jer me zezaju Š i Ž kojih uopšte nema u titlu. Zna li neko odgvor?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.