Uhvatio sam se u kostac sa kupovinom TV-a....naisao sam na dve opcije ali stvarno sada ne znam sta i kako.....ako neko moze da pomogne da cujem njegova iskustva.
Ne ozbiljno da li ima neku prednost zat osto je LED...ja se ne razumem bas u ova pitanja zato i trazim pomoc...naravno ako imate neku preporuku rado cu saslusati...TV bi koristio i za Filmove a i Pes da se odigra neki na njemu :)
Pa najbolje je LED FULL HD. LED jer ima bolju sliku i FULL HD jer je PES lepsi u 1920 nego u 1366. ________________________________________________________ 955, 870-C45, 6790, 8/1333, LC600H, TTV3, 1TB, W7U64SP1+XPSP3
Ma kakav led ,sneg ,magla i ostale vremenske nepogode ,uzimaj full hd. Istini LED TV-ovi zaista imaju življe boje od LCD-a ali ipak nebih nikad žrtvovao FullHD za njih. Black Wolf
Ako gledas TV na udaljenosti vecoj od 2m,za tu velicinu ekrana neces primetiti nikakvu razliku izmedju FullHD i HD Ready.Ako je manja od 2m,moj glas ide za FullHD.
imam SAMSUNG LE32A330 hd read,ali preko hdmi-a mi radi na FULL HD - 1920.tako da neke bitnije razlike i nema.tv ovde neces gledati nikada i 1920 ja bih uzeo led tv.raspitaj se ko ima neki drugi hd ready kako mu radi na hdmi.kod mene ima 2 hdmi-a jedan je 1920 a drugi 1366.
imam SAMSUNG LE32A330 hd read,ali preko hdmi-a mi radi na FULL HD - 1080.tako da neke bitnije razlike i nema.tv ovde neces gledati nikada i 1080 ja bih uzeo led tv.raspitaj se ko ima neki drugi hd ready kako mu radi na hdmi.kod mene ima 2 hdmi-a jedan je 1080 a drugi 720.
... a sto ti ne bi otisao u radnju sa ta dva TVa i trazio da ih povezu. Meni su u tehnoamrketu izasli u susret i povezali TV koji sam razmatrao, pa sam ga poredio sa konkurencijom, pre kupovine. Pa ono sto tebi odgovara, to kupi.
Inace ova penaljenja da li je 1920 ili 1366, to u TV programu neces primetiti. To se vidi tek kad uzmes BluRay film ili igricu. Cak HD kanali na kablovskoj su u 1080i rezoluciji, koju podrzavaju HD ready TVi (makar Sony).
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
moj kolega kupio u ARKADU u Segedinu najnoviji samsung koji ga je sa povratom poreza izašao 500 eura ima lan i povezan sa netom direktaš sluša mjuz i surfa freko tva.Naši lopovi na svakoj komponenti ukradu bar 40%.
eeeeee ja to vec dve godine pricam, ja sam svoj tv uzeo pre dve godine u Segedinu filipsa 42 incha 7404 kad je kod nas tada bila cena oko 1200 eura, mene je izasao sa sve carinom, porezom, gorivom itd oko 850 eura, pa vi vidite.
Ja bih ti preporucio da malo pogledas oglase na k**indo i *upujem*rodajem. Donose iz Madjarske televizore sa garancijom koju je moguce i kod nas ostvariti, a mnogo su jeftiniji. Ja sam uzeo Samsunga 40 led Full HD 3D TV sa 4 komada 3D naocara za duplo manju cenu nego kod nas. Drug je uzeo Samsung 32 led TV full HD 100hz za 350e...
evo ja istu muku mučim ... izbor je pao na Philips 32PFL5606 i Samsung UE 32D500 oba su LED Full HD na 100Hz ... Philips u Big bangu je neverovatnih 45000 din na 7 rata bez kamate a iz HU mi čovek nudi za 390e što i nije nešto povoljno ... Samsung je 370e po oglasima u BG ili 360e u SU, a u prodavnicama je 48000+din pa je kod njega ušteda lepa ...
Ali Zva sam Call centar Sansunga u rekoše mi da garancija važi kod nas ali da mora na garantnm listu da piše REPUBLIKA SRBIJA valjda kada ga popunjavaju ... Operater je bi neki Kira (valjda makedonac) i loše smo se sporazumevali
U BG Elektronik i još jednom ovlašćenom Samsung servisu mi GLATKO rekoše NE VAŽI garancija !!! ...
Ajd sad kako čovek da bude pametan
Btw LG srbija mi je mailom odgovorio da proznaju garanciju
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.