Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
bezicni telefon,blender i radio sat
STRANA 1 OD 1
acanen bezicni telefon,blender i radio sat 24.12.2011. 14:43 T42208

status: user
broj poruka: 944
Slabo kupujem belu tehniku pa me zanima u kojoj prodavnici su najnize cene i koje su marke dobre. Spreman sam da dam za telefon max 3000,za blender 4000 i za radio 1500-2000. Koristio sam par godina neki Moulinex blender koji je slabo radio pa ne bih voleo da imam isti problem sa novim.
Hvala unapred na odgovorima.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 24.12.2011. 16:18 #386692

broj poruka: 3008

toothless Što se tiče telefona... 24.12.2011. 16:29 #386695

broj poruka: 3241
Panasonic je najrasprostranjeniji tj. ima veliki izbor modela, i daje dobar kvalitete za male pare.
Imam Philipsov blender već par godina, i odlično šljaka.Jeste malo bučniji ali zato može da samelje sve živo.
Kao što sam već rekao u jednoj temi, čini mi se da se Philips vraća starom kvalitetu pošto sam uzeo par njihovih proizvoda i stvarno sam i više nego zadovoljan.

A što se tiče radija u tom cenovnom rangu, pogledaj u tehnomaniji.

U stvari, pogledaj za sve tri stvari prvo u tehnomaniji(zbog ogromnog lagera i starih modela koje daju po smešnim cenama da ih se otarase), pa onda METRO ili Tempo koji stalno takve sitnice stavljaju na akcije.

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

acanen Što se tiče telefona... 24.12.2011. 16:57 #386706

Hvala na odgovoru.
Moulinexov blander koji sma koristio do pre mesec dana je imao lose postavljena seciva pa zbog toga nista nisam uspevao dobro da sameljem. Prosle nedelje mi se pokvario Panasonicov bezicni ali i pored toga cu ponovo da uzmem neki njihov model.
Gde si kupio Philipsov blender i koliko si ga platio?
Koja je oznaka modela tvog blendera?

Pisko Muli-kuri Phili-debili 24.12.2011. 18:10 #386713

broj poruka: 6645
... sve se to pravi u Kini, Taiwanu, Singapuru ili Vietnamu...
Pomoliš se i kupiš.

Budale veruju u sreću.

toothless Ne znam gde je kupljen blender, dobio sam ga od tetke još 2008. 24.12.2011. 18:25 #386720

broj poruka: 3241
Znam da nije bio među jeftinijima, ali je kvalitet opravdao cenu.Na njemu piše Comfort, a ispod piše oznaka HR 1720.
Napomena za pametnjakoviće : U prethodnoj rečenici nisam hteo da kažem da mu oznaka stoji ispod piše, nego da je napisana na dnu proizvoda.Blenderi nemaju pišu. :)

https://www.mojdom.rs http://tiny.cc/msvoj
Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - 4GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 535

:: Hvala na odgovoru
:: Moulinexov blander koji sma koristio do pre mesec dana je imao lose postavljena seciva pa zbog toga nista nisam uspevao dobro da sameljem. Prosle nedelje mi se pokvario Panasonicov bezicni ali i pored toga cu ponovo da uzmem neki njihov model
:: Gde si kupio Philipsov blender i koliko si ga platio
:: Koja je oznaka modela tvog blendera
::
::
Tristram Re: 24.12.2011. 18:36 #386721

broj poruka: 1872
Imam i ja već 7-8 godina philipsov blender uzet u pokojnom tehnomarketu, radi ok i nije se kvario.

Metro ti je verovatno najjeftiniji ali ni tehnomanija i ostali nisu loši kad imaju akcije.
tortojed Moulinex je do kraja 20. veka bio GAZDA medju proizvodjacima... 24.12.2011. 19:46 #386732

broj poruka: 10997
`malih aparata za domacinstvo`. Sada, bas kao sto napisa Pisko - pomoli se, zazmuri i kupi ono sto ti se uklapa u budzet.

Telefoni - ista procedura (molitva itd.) al`, `ajde-de, tu su Siemens i Philips. Opet - skuplje je, verovatno, bolje.

U Maxi-ju sam video neki radio aparatic (AM/FM) sa snooze-alarmom i veeeelikim digitalnim casovnikom, po ceni od oko 1300 dinarcica...

acanen Moulinex je do kraja 20. veka bio GAZDA medju proizvodjacima... 24.12.2011. 20:49 #386746

Posedovao sam Moulinexov multipraktik pre 15-ak godina i tada je blender na njemu radio kao svajcarski sat. Posle multipraktika uzeo sam blender od istog proizvodjaca ali kvalitet izrade vise nije bio isti kao ranije ili je mozda tako samo na nasem trzistu.
Bezicni tel moram da menjam jer nova baterija nece da se puni.
Hvala svima na trudu i na odgovorima.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs