Slabo kupujem belu tehniku pa me zanima u kojoj prodavnici su najnize cene i koje su marke dobre. Spreman sam da dam za telefon max 3000,za blender 4000 i za radio 1500-2000. Koristio sam par godina neki Moulinex blender koji je slabo radio pa ne bih voleo da imam isti problem sa novim. Hvala unapred na odgovorima.
Panasonic je najrasprostranjeniji tj. ima veliki izbor modela, i daje dobar kvalitete za male pare. Imam Philipsov blender već par godina, i odlično šljaka.Jeste malo bučniji ali zato može da samelje sve živo. Kao što sam već rekao u jednoj temi, čini mi se da se Philips vraća starom kvalitetu pošto sam uzeo par njihovih proizvoda i stvarno sam i više nego zadovoljan.
A što se tiče radija u tom cenovnom rangu, pogledaj u tehnomaniji.
U stvari, pogledaj za sve tri stvari prvo u tehnomaniji(zbog ogromnog lagera i starih modela koje daju po smešnim cenama da ih se otarase), pa onda METRO ili Tempo koji stalno takve sitnice stavljaju na akcije.
Hvala na odgovoru. Moulinexov blander koji sma koristio do pre mesec dana je imao lose postavljena seciva pa zbog toga nista nisam uspevao dobro da sameljem. Prosle nedelje mi se pokvario Panasonicov bezicni ali i pored toga cu ponovo da uzmem neki njihov model. Gde si kupio Philipsov blender i koliko si ga platio? Koja je oznaka modela tvog blendera?
Ne znam gde je kupljen blender, dobio sam ga od tetke još 2008.
24.12.2011. 18:25
status: user broj poruka: 3241
Znam da nije bio među jeftinijima, ali je kvalitet opravdao cenu.Na njemu piše Comfort, a ispod piše oznaka HR 1720. Napomena za pametnjakoviće : U prethodnoj rečenici nisam hteo da kažem da mu oznaka stoji ispod piše, nego da je napisana na dnu proizvoda.Blenderi nemaju pišu. :)
:: Hvala na odgovoru :: Moulinexov blander koji sma koristio do pre mesec dana je imao lose postavljena seciva pa zbog toga nista nisam uspevao dobro da sameljem. Prosle nedelje mi se pokvario Panasonicov bezicni ali i pored toga cu ponovo da uzmem neki njihov model :: Gde si kupio Philipsov blender i koliko si ga platio :: Koja je oznaka modela tvog blendera :: ::
Moulinex je do kraja 20. veka bio GAZDA medju proizvodjacima...
24.12.2011. 20:49
status: user broj poruka: 944
Posedovao sam Moulinexov multipraktik pre 15-ak godina i tada je blender na njemu radio kao svajcarski sat. Posle multipraktika uzeo sam blender od istog proizvodjaca ali kvalitet izrade vise nije bio isti kao ranije ili je mozda tako samo na nasem trzistu. Bezicni tel moram da menjam jer nova baterija nece da se puni. Hvala svima na trudu i na odgovorima.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.