Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Tehnika
Kućna tehnika
Povezivanje TV- a i računara
STRANA 1 OD 1
nikolajev Povezivanje TV- a i računara 13.12.2011. 20:24 T41978

status: user
broj poruka: 284
Želim da povežem Samsung EU40D6000 i računar bežično. TV `vidi računar` koji je bežično povezan na ruter. Poruka koju mi izbacuje TV: `Failed to access the device. Please check the device and retry`. Ne znam u čemu je problem, sa lap- topom povezivanje /bežično/ je proteklo bez problema.
Hvala
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Nesto sa siframa (WEP itd....)... 13.12.2011. 21:31 #384078

broj poruka: 10997
...

luja-88 Re: 14.12.2011. 00:08 #384110

broj poruka: 1636
Jok sifre, TV je povezan na ruter, samo ne pristupa desktop racunaru. Treba podesiti sharing, media streaming...
Koji sistem je na desktop racunaru? Ako je isti kao na notebook-u, pogledaj kako je tu podeseno pa `copy-paste`. Ako nije, javi da pomazemo.

Baci pogled na ovo uputstvo:
http://goo.gl/lBce8
U uputstvu nema Windows podesavanja vec se sluze 3rd party aplikacijama. Dobro je objasnjen veci broj opcija tako da ces se lako snaci.
Licno koristim Serviio i odlican je [strimuje i titlove].
imarkovic Re: Povezivanje TV- a i računara 14.12.2011. 09:17 #384146

broj poruka: 18996
jel XP ili windows7?

:: Želim da povežem Samsung EU40D6000 i računar bežično. TV `vidi računar` koji je bežično povezan na ruter. Poruka koju mi izbacuje TV: `Failed to access the device. Please check the device and retry`. Ne znam u čemu je problem, sa lap- topom povezivanje /bežično/ je proteklo bez problema
:: Hvala
nikolajev Re 14.12.2011. 10:19 #384168

Na desktop- u i lap- topu su instalirani Win7.
nikolajev Serviio 14.12.2011. 23:01 #384387

Hvala luja-88. Serviio je odličan program i sada mogu na TV- u da gledam filmove sa kompa čak i sa titlovima.
Ne mogu medjutim i dalje sa TV- a `direktno` da pristupim desktopu. Ali to je sada manje bitno. Tu je Serviio.
Pozdrav
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs