e ovako: kupio sam LG 42LW4500 3D LED TV, e sad me interesuje kad pustim 3D film prevod ima isti naziv kao i film ali ne ucitava, ili ja ne znam da podesim, i drugo preko kojeg player-a u kompu da pustim film a takodje da ucita i prevod, inace TV sa KOMP-om sam povezao preko HDMI, grafa mi je SAPHHire 6950 1GB....???
Za tv ne znam, mozda ne kapira taj format koji si probao ili ako si vise formata probao a siguran si da tv podrzava prevod mozda ima neka fora na koju se naknadno pusta prevod, a sto se kompa tice, prakticno svaki danasnji pleyer pusta sve prevode, media classic, vlc, bs, gom i obicno sve sto treba da uradis je da bacis (drag&drop) prevod na sliku.
NE NE NE, nista niste ukapirali..:)kako se pustaju filmovi mi je poznato i sa tim nema problem....da bi pustio 3D film moras koristiti i poseban player, da bi imao 3D, a GOM,KMP,....samo reprodukuju video ali ne daju dubinu, za 3D koristim Cyberlink PowerCinema 11 e kako se tu ucitavaju i namestaju prevodi....????Neko rece da je na flash nabacio neke kodeke pa stavio film i TV navodno onda to lepo sve pusti???
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.