Koristio bih ga pored monitora, znaci filmovi, igre, sta god da je potrevmo. Pa ako mi se svidi mozda i prodam monitor, jer sam cuo da par vas kaze: `kad probas na TVu, neces se vratiti na monitor`
Ako mislite da imate neki bolji predlog, da vas cujem. Al ne bi bilo lose da ne predje 70k.
Antec 900 Creative X-Fi Xtreme Seasonic X850KM Intel i7 950 + Mega ASUS x58 SABERTOOTH Patriot 4x2 Gb 1600 MHz WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5Tb MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK LG W2486L
Za igre ne vidim samo koliki je odziv, ali izgleda zadovoljavajuce iako moze to i bolje. Samo ne znam cenu ovog modela.
I tacno je ovo da se tesko vracas na monitor. Zamisli mene odem kod nekog lika sa 42` tv-om, ubacim sistem i sta treba i dodjem kuci na ovaj moj od 17`. E to je tuga.
Što se mene tiče ok je taj tv. Sviđa mi se specifikacija. Imam sličan model (42LD565, 100Hz, 2.4ms, 1920x1080, USB...) već godinu dana i jače. Mene služi savršeno. Verujem da je taj i bolji tako da bi ga ja svakako uposlio. :) Monitor sam ipak ostavio, jer mi je lakše raditi sedeći za stolom gde je monitor nego ležeći u fotelji pred tolikim ekranom. Za sve ostalo (igre, filmovi, net...) koristim TV. Neki drugi predlog konkretno i nemam, jer takva specifikacija ne može da se uzme za manje od 70k. Ipak LG nudi najviše, ostali sa takvom specifikacijom su samo skuplji. Nadam se da sam ti malo pomogao. Živ bio!
veci ekran je uvek bolji za igrice,takodje veci ekran koji je kod TV-a je bolji za citanje (sa beziicnom tastaturom ,moze i sa dosta velike udaljenosti).Za mape ili tehnicke crteze je isto uvek bolji veci ekran.Po meni ipak treba imati i monitor i LCD TV ,moze i LCD TV kao monitor .ali onda stalno prebacujes TV i hdmi . Dobar je LG ,ali pre nego kupis pogledaj ugao gledanosti ,pogledaj sliku iz ugla 170 stepeni ,ako baca senke to je lose ,jer sam bas na ovom forumu citao da uvaljuju felericne modele.
:: :: Za igre ne vidim samo koliki je odziv, ali izgleda zadovoljavajuce iako moze to i bolje. Samo ne znam cenu ovog modela. :: :: I tacno je ovo da se tesko vracas na monitor. Zamisli mene odem kod nekog lika sa 42` tv-om, ubacim sistem i sta treba i dodjem kuci na ovaj moj od 17`. E to je tuga
Odziv je 2.4ms, cena je oko 70.000 na nekom ce biti za 10ak dana, takvu sam dojavu dobio :D
A ostavicu i monitor ipak, zao mi da ga prodam za male pare, a placen je debelo pre 2 godine.
Antec 900 Creative X-Fi Xtreme Seasonic X850KM Intel i7 950 + Mega ASUS x58 SABERTOOTH Patriot 4x2 Gb 1600 MHz WD320 + Seagate250 + WD640 + SamsungF3 1,5Tb MSI GTX560Ti Twin Frozr III HAWK LG W2486L
Nemoj da prodaješ monitor. Ja sam to uradio dok sam imao Samsung P2770h i 37 inča HDTV Samsung A616, i smorio sam se gadno posle toga jer mi je trebalo par dana da shvatim da ne mogu da radim na TV-u, nije prijatno. Sad evo kucam ovo i gledam u 51 inč 3DTV dok ležim na krevetu i prijatno je, ali nema šanse da se radi bilo šta drugo sem igranja, filmova i neta, pa čak i to smori ponekad.
Dakle, uzmi koji hoćeš TV ali zadrži obavezno monitor na mesec dana barem, pa ako vidiš da ti ne treba onda ga tek prodaj. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.