I ja sam popizdio od traganja za pristojnim stereo zvucnicima za PC
27.11.2011. 17:48
status: user broj poruka: 10997
(ne 2.1!) kojih je jos prosle godine bilo k`o shodera (MicroLab, Altec, Creative...). I sta sada postoji u ponudi u tom segmentu: gownjivi Genius, dvosistemski, u toboze drvenoj kutiji sa skarabudzenim bas membranama (sa obaveznim ulubljenjima i ispupcenjima kao da boluju od yebenih prosirenih vena!)...
Resenje? Odlucio sam da reaktiviram moj matori hifi pojacavac (home-made) od 2x50W/4 ohm i prikljucim na njega dve dvosistemske kompresione kutije proizvodnje EI Nis i tako dobijem `front stereo speakers` (subwoofer vec imam kao zasebnu komponentu a Panasonic-ov risiver sa Mission zvucnicima koristim kao `rear speakers` jer je inace prikljucen na DVD plejer, za potrebe HiFi reprodukcije zvuka i gledanja filmova na tv-u). Na polovini snage, to ce da radi bolje od MicroLab-a...
:: Verujem da pravi lepu buku :) Evo sada se na stolu vrti jedno sa 2N3055, u fazi testiranja je :: :: U meni se bore budala i genije. Plasim se da pametniji ne popusti! :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.