Samo, cena je oko 1000$ u US, nije baš 600€. Ovi tvrde da je 100HZ a ne 200, ne spominju ni 3D ni WI-FI (na review većeg modela 46ue6300 direktno kažu da nema 3D). Ipak je to odlična vrednost ako ga nađeš za 600.
Model je UE !!! a ne UN !!!! kao sto stoji na gornjem review-u. I model je 3D i sa 200Hz-i, kao sto i pise ovde: http://www.reviewbloger.com/samsung-ue40d6300-review I jeste, cena je stvarno oko 600€, jer je u forintama oko 220 hiljada, i ako se oduzme AFA - 20% od krajnje cene, to ti dodje oko 180 hiljada, ili ti nesto manje od 600€ !! To sto nasi trgovci za zastarela djubrad traze mnogo vise, to je njihova stvar. Dok ima ovaca... Pa i u oglasima se vidi po kojoj ceni ljudi kupuju lcd i plazma po Madjarskoj...
I naravno, KUPUJ !!!! Ja imam C6000 od prosle godine, super tv...
:: :: :: :: Model je UE !!! a ne UN !!!! kao sto stoji na gornjem review-u. I model je 3D i sa 200Hz-i, kao sto i pise ovde :: http://www.reviewbloger.com/samsung-ue40d6300-revie :: I jeste, cena je stvarno oko 600€, jer je u forintama oko 220 hiljada, i ako se oduzme AFA - 20% od krajnje cene, to ti dodje oko 180 hiljada, ili ti nesto manje od 600€ ! :: To sto nasi trgovci za zastarela djubrad traze mnogo vise, to je njihova stvar. Dok ima ovaca.. :: Pa i u oglasima se vidi po kojoj ceni ljudi kupuju lcd i plazma po Madjarskoj.. :: :: I naravno, KUPUJ !!!! Ja imam C6000 od prosle godine, super tv...
Brate, ja sam napisao 20% OD KRAJNJE CENE, a to znaci BRUTO cena koju placa na kasi ! Na NETO se dodaje 25%, a nazad se odbija 20% ! Tek da se zna
:: AFA je 25%, znaci izadje jos manje :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Athlon II x3 445/Gigabyte 770T-D3L/2x2GB DDR3-1333/Gainward 4850 512mb GS/Benq G2220HD+LG 42ld45 :: :: :: :: :: :: :: :: :: Model je UE !!! a ne UN !!!! kao sto stoji na gornjem review-u. I model je 3D i sa 200Hz-i, kao sto i pise ovde :: :: http://www.reviewbloger.com/samsung-ue40d6300-revie :: :: I jeste, cena je stvarno oko 600€, jer je u forintama oko 220 hiljada, i ako se oduzme AFA - 20% od krajnje cene, to ti dodje oko 180 hiljada, ili ti nesto manje od 600€ ! :: :: To sto nasi trgovci za zastarela djubrad traze mnogo vise, to je njihova stvar. Dok ima ovaca.. :: :: Pa i u oglasima se vidi po kojoj ceni ljudi kupuju lcd i plazma po Madjarskoj.. :: :: :: :: I naravno, KUPUJ !!!! Ja imam C6000 od prosle godine, super tv...
@jones66 Model nije 3D, jer sam ga uzeo i prodao za 750e. A 200 Hz, može da crta na nalepnici. U forintama je 196999, pa ačno izađe 581.06e po današnjem kursu. 3D televizori tek treba da se pojave, bez upotrebe dodatnwe opreme tj. naočala. Tošiba je tu prva. Žao mi je što Pioneer ne pravi više televizore. Uzeo sam bio jednu plazmu od 46` komšiji prije godinu i po dana i još nisam vidio bolje slike na TV-u, a o bojama da ne pričam. Prije njega HP TrueColor 60`. Sve drugo je mala maca za kvalitet slike. operator
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.