Interesuje me da li je neko pazario televizor napolju i zna informacije da li Internacionalna (Evropska) garancija vazi i kod nas. Cuo sam da za neke frime, Samsung, LG , Panasonic moze da se ostvari garancija iz druge zemlje, ako je internacionalna. Naravno, u ovlascenom servisu.
Sa druge strane sam dobio informaciju da LG i Panasonic podrzavaju Internacionalne garancije, ali da je Samsung samo delimicno u prici kroz Adria region (Hrvatska, Bih, Crna Gora, Srbja)... Opet , ni ovo nije 100%. Cekamo sutra :)
Dobio odgovor od BG Elektronika i bio sam u Ekran TV servisu (oba su navedeni na Samsung sajtu kao ovlasceni servisi) i rekli su mi da ne uvazavaju Internacionalne garancije.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 647020. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.