Benq w600+ je dlp tehnologija i kazu da je bolji za filmove,a epson je lcd tehnologija i kao firma poznatiji od benq-a.Cene su mi priblizno iste.Sta je bolje kupiti od ova dva modela?Sa cenom do 600-650 eura?Moze preporuka i za neki drugi model koji radi u 720p rezoluciji?Koji je provereno dobar. Inace planiram da kupim platno dimenzije 203x203cm.Bitno mi je da projektor ima hdmi prikljucak posto sam vec nabavio iz usa hdmi-hdmi kabl od 15 metara firme monoprice.Tako da u obzir dolazi projektor koji ima iskljucivo hdmi prikljucak. Ako ima ljudi koji se razumeju u ovu problematiku zamolio bi da daju neki savet ili sugestiju sta je najpametnije uraditi.
za te svrhe isao bi definitivno na dlp tehnologiju... moja preporuka ti je Optoma hd 67 ukoliko imas sance da je nabavis jer mislim da kod nas bas i nije dostupna.. ulazi ti u budzet, ima hdmi connector i ima fantasticnu sliku.. pogledaj po forumima sta ljudi govore za nju.. imas cak i mogucnost za 3d u buducnosti ali moras uzeti neki dodatak koji je oko 250e i cvike oko 50e komad.. 2d all the way! pozz
Hvala na odgovoru.Znaci i ti mislis da je za ovo sto meni treba bolje ici na dlp projektor.Vidim da se ta optoma hd 67 tesko nalazi kao i ovaj model benq w600+.Totalno je losa ponuda projektora kod nas.Zvao sam dosta radnji sto se tice za ovaj model benq w600+ i kazu da ga nema kod uvoznika zato sto je vec stari model.Mislim da su u grapolu imali optoma projektore ali ne mogu da im otvorim sajt.Izgleda da nesto rade.Ako ne nadjem benq w600+ i optomu hd67 da li ima nesto drugo kupiti a da je dobrog kvaliteta,i da ima da se nadje kod nas?
Sad sam gledao na sajtu grapola i nemaju nista od optoma projektora.Imali su pre dve nedelje u ponudi optoma projektore ali sada nemaju nista.Ima li jos neko neku preporuku koji hd projektor kupiti da je dlp tehnologija i da je cena plafon do 700 eura?I naravno da ga ima na stanju?
Da odgovorim sam sebi.Narucio sam na kraju ipak novi model benq w700.Trebalo bi da mi stigne za jedno dve nedelje.Nadam se da nisam pogresio u izboru.Platno velicine 203x203cm sa motorom i daljincem mi je stiglo juce.Sad se samo ceka projektor i montaza.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.