Uzeo sam LG HR550c, kad u antenski kabl stavim kabl od telekoma on iscita sve kanale ali ni jedan ne otvara,daje informaciju da su skremblovani.Da napomenem da mi za skeniranje nudi Cable ili Terrestial,ovaj drugi nista ne nalazi a Cable nalaze 147kanala plus par radio kanala.Na starom dvd sve je radilo bez problema,da li je problem sto ovaj ima neka cuda dvb t i dvb c ili sta vec? Izvinjavam se na terminima oci su mi ispale dok sam trazio na netu u cemu je fora. Svaki savet bi mi znacio,da li je do softwera,da li treba dekoder?? Hvala unapred. Pozdrav
To je, kablovski salje analogni signal, klasicna cable opcija a ne digital video broadcasting (DVB) bilo t bilo znj standarda. Terrestial su zemaljske antene pa zato tu i nemas nista. Ukratko, promeni setovanja... na analogni prijem kablovskog signala.
Na poslu sam,svakako cu pokusati cim dodjem kuci. p.s. malopre stigao odgovor od korisnicke podrske LG,kazu da on ima samo digtalni tjuner...Znaci pravac Sbb i neki digitalni paket ili ima neki nacin da se premosti sve to,neki uredjaj,kabl...? Hvala
odlepicu skroz,zovem ove iz Sbb,svako prica drugu pricu,jedna kaze to je do naseg dekodera sredicemo,ja nadjem ugovor pozovem opet javi se druga kaze to je ne moguce resiti,treci put kazu da ne razumeju o cemu pricam,a mene zanima samo da li mogu: 1) uzeti d3 hd paket i samo da mi puste bez njihovih prijemnika? 2) da uzmem i taj raspali prijemnik da signal udje u njega a iz njega da udje u dvd? 3) dvd ima mesta za karticu za skremblovane kanale(mada mislim da to nije po zakonu)
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.