Cini mi se da ima u nekom od C&C prodavnica akcija gde se, pored ostalog, nudi TV za lepe pare. Pogledaj u Metru/Tempu/Rodi i tako tim prodavnicama, obicno oni imaju cesto akcije, pa mozes da naletis na nesto dobro.
Lepo je to sto ti hoces, ali za te pare tesko da mozes da dobijes kvalitetnu sliku.
Za te pare nećeš naći ni kvalitet ni dijagonalu... Ne može ni dobar monitor sa tunerom da se kupi za te pare, možda nešto od 22 inča... __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Da, kao i svake godine svi se naloze i cekaju Novu Godinu, kad ono, prc.
Nema nista od toga prijatelju, kupuj sada dok imas para, od novogodisnjih akcija nema nista.
``They call me... Prophet``
:: Sacekaj brale sa kupovinom i ja sam, :: za novu godinu ima da padaju cene samo tako+ razne akcije itd :: :: Jos mesec i kusur i bice svasta za malu kintu :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
kod ta dva izbora uvek uzmi LCD, zbog dugovecnijeg rada samog ekrana, manjeg grejanja, i duplo manje potrosnje elektricne energije, i naravno obrati paznju pr kupovini da imaju digitalni tjuner, jer ima ih dosta koji su bez uvaljuju ovi po radnjama kao na akcijama, a kad vec kupujes da ne moras posle uzimati konvertor i bacati pare na to...
za te pare tesko da ces naci tako nesto, ali se potrudi, savetujem ti samsung ili toshiba, zbog kasnijeg servisiranja...
LCD-ovi se greju isto koliko i plazme,i vuku istu količinu struje. Tek LED-ovi se greju manje i vuku manje struje. __________________ CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84Kd
Hvala na odgovorima,ali ako moze neki link za televizor,jer o tom nemam blage veze,a moram da narucim.Ja koristim tv na kompu,drugi mi i ne treba.S toga ne znam,ne znam...Nista o plazmama,elcedejima i tako to...
sa tvojom konstatacijom se ne slazem, jer pogledaj potrosnju struje, u klasi pa ces videti, a druga stvar da li si otvorio oba modela lcd ili plazme pa pogledao koja je razlika unutra u elektronici, sta treba sve za napajanje ekrana...?
ok, pa onda daj coveku bolji predlog a ne samo ima` boljih u klasi!. ps. Na kraju krajeva ko jos ima vremena da gleda tv 24h, a karakteristike su im odlicne za te pare .
tako je! Dex, daj neki predlog, nemoj samo ovo-ono, zajebavas tu, budi malo konstruktivan :P
:: :: :: ok, pa onda daj coveku bolji predlog a ne samo ima` boljih u klasi!. :: ps. Na kraju krajeva ko jos ima vremena da gleda tv 24h, a karakteristike su im odlicne za te pare ::
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.