Kupio bih jednu od ove tri plazme. Panasonic televizor plazma TX-P42G30E.........86200 Panasonic televizor plazma TX-P46G30E .......116500 Panasonic televizor plazma TX-P50G30E........ 136800 Ovo su najnize cene koje sam nasao u Beogradu.Da li moze da se nadje i nesto povoljnije?
Ne znam za cene,guglaj ,ali sto se tice kvaliteta slike,panasonic je bez premca.Imam panasonic plazmu tx p42x 10e,staru 1.5 g. i prezadovoljan sam.Sticajem okolnosti proslo mi je dosta lcd-plazma tv-a,i po kvalitetu tv prikaza panasonic plazme bih stavio na prvo mesto , bez premca.Sto se tice igranja tu je druga prica,uzeo bih neki full hd lcd.Pozdrav
verovatno si u pravu, i meni su svi govorili da uzmem panasonic,ali jednostavno nisam mogao da gledam one okvire koji su za moj ukus ruzni. Inace, pre LG-a, sam imao Samsung, koji,iako stariji model,sa manje opcija,vecom potrosnjom (50 inch full hd plazma), je bio keva u odnosu na LG koji je em spor ,em nema nikako tako dobre boje i kontraste kao samsung koji mi je crkao
:: Ne znam za cene,guglaj ,ali sto se tice kvaliteta slike,panasonic je bez premca.Imam panasonic plazmu tx p42x 10e,staru 1.5 g. i prezadovoljan sam.Sticajem okolnosti proslo mi je dosta lcd-plazma tv-a,i po kvalitetu tv prikaza panasonic plazme bih stavio na prvo mesto , bez premca.Sto se tice igranja tu je druga prica,uzeo bih neki full hd lcd.Pozdra :: :: ::
Odlucio sam se,uzimam ovu od 50``.Ne zanima me 3D,i slozio bih se sa tobom da nije dizajn ok.,ali najvaznije od svega toga je da ima izuzetan kvalitet slike.Za maxima pitanje...zasto lcd za igranje?Vidim da gotovo svuda plazmu favorizuju za igrice i filmove.
cool,samo ne budi glup ko ja da ne probas dobro u radnji. mene mrzelo,mislio sam da ako je model moderniji i noviji,mora da mu nista ne fali,ali sma se zeznuo. probaj i dljinski kako hvata i sve. I 50 obavezno,nije tako veliko kako se cini,naviknes se brzo. ja je gledma sa metar ipo razdaljine i pozeleo bih barem 60 incha - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Phenom 2 1090t,Gigabyte 870A-UD3,4gb Exceleram 1800mhz,Sapphire HD 6870,2x2 TB Samsung HDD,NZXT m59
pazi,plazma tehnologija ima generalno jednu manu u odnosu na lcd,a to je tzv.memori efekat,tj.ako je neki kadar dugo na ekranu javlja se posle izvesnog vremena senka na tom mestu.npr.logo tv kuca u uglu ekrana proizvodi taj efekat.Plus imam utisak da su boje dinamicnije kod lcd nego kod plazme.generalnio lcd se bolje nosi sa digitalnim signalom od plazme.Zato sam napomenuo da je za tv signal u analognom formatu bolja plazma,a za pc-dig.signal,lcd.To je ipak moj utisak,sve je relativno,mozda ce drugome stvari izgledati suprotno.JBG tako mu je to. pozdrav
da dodam,ko sto rece Pedja,sto veci ekran.Naviknes se za par dana,nema zamaranja ociju kao kod crt-a.Svako osvezavanje slike preko 100hz-a je pesma za oci.Zato,uzivaj.
Sto se tice memory efekta nisam ga primetio. Sada imas pixel shifting u svim plazmama.Ja imam samsung 42 od pre par godina. Sto se tice boja,stvar ukusa.Na LCD su po meni neprirodnije boje nego na plazmi, a plazma ima i mnogo vise nijansi od LCD-a. Uglavnom,mislim da plazmu sa podesavanjima mozes da nateras da lici sa bojama na LCD ali LCD da lici na plazmu nikad.
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.