donosi TVLizore iz madjarske sa garancijom i racunom, mog prijatelja Dekca je izasao 42` 150 evra jeftinije nego li da je kupovao ovde. Doneo covek na adresu a u slucaju ostvarivanja garancije on ih i nosi u Madjarsku. Ludilo. Evo ti od mog prijatelja mail pa ga kontaktiraj da ti da tel. : dejan680@hotmail.com
Hvala, aj pa ce da vidimo sta ima i po kojim cenama.
Za sad mi je ovaj samsung best buy za tu cenu.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: donosi TVLizore iz madjarske sa garancijom i racunom, mog prijatelja Dekca je izasao 42` 150 evra jeftinije nego li da je kupovao ovde. Doneo covek na adresu a u slucaju ostvarivanja garancije on ih i nosi u Madjarsku. Ludilo. Evo ti od mog prijatelja mail pa ga kontaktiraj da ti da tel. : :: dejan680@hotmail.co :: ::
Baci pogled na kupujem prodajem, tamo stavlja oglase taj covek. Ako vidis nove televizore iz mesta Subotica onda znas da je to on. Ima stvarno jeftinih stvari.
:: Hvala, aj pa ce da vidimo sta ima i po kojim cenama :: :: Za sad mi je ovaj samsung best buy za tu cenu :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: :: :: donosi TVLizore iz madjarske sa garancijom i racunom, mog prijatelja Dekca je izasao 42` 150 evra jeftinije nego li da je kupovao ovde. Doneo covek na adresu a u slucaju ostvarivanja garancije on ih i nosi u Madjarsku. Ludilo. Evo ti od mog prijatelja mail pa ga kontaktiraj da ti da tel. : :: :: dejan680@hotmail.co :: :: :: ::
Pa mislim da nece biti problema, znam vec duze vreme prodaje uredjaje, sigurno bi ga neko nabasao vec da je lik prevarant... U svakom slucaju, jeftinije prolazis. E sad, ti vidi sa njim kako i sta, mada cisto sumnjam da je prevarant. Vidis da je ceo kupujem prodajem sajt pod njegovim oglasima, sve Subotica... A imas i slike za vecinu TV-a.
:: Malo sam skeptican po tom pitanju, to je provereno novo, 100% novo :: :: Kako da ostvarim garanciju u slucaju kvara itd :: :: Jebes par crvenih jeftinije ako ce biti problema oko necega kasnije :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Dobar dan dobar dan, mene zanima taj i taj ili ako ima za te pare taj, moze donosim tada i tada, donese instalirate probate(bio sam prisutan tada) racun i garanciju u ruke kesh njemu i opet kazem, covek ga nosi u Madjarsku u slucaju ostvarenja garancije-e to jos nije probano pu pu. i tako...ali da je jeftinije, jeste i to mnogo.....
Pa da...Moja majka je ranije nabavljala robu iz Madjarske, nevezano za racunare... Mnogi i danas nabavljaju iz Madjarske sve i svasta, pre neki dan sam sa drugom naisao na lika iz Madjarske sa novim, najjeftinijim originalnim delovima za auto gas... To je samo primer. Sto da te doru ovde, ako mozes uzmi od njega TV, a za razliku pitaj ga za neku GTX 580, vidim da su ovih dana nesto ljudi navalili na te kartice... :D
:: :: Moj šogor se bavi prodajom televizora iz mađarske i da sve je po zakonu i sve je jeftinije nije nikakva zvečka :: ::
Inace koliko ja vidim nema nista do 35 000 a da ispunjuje sva cetiri uslova kao onaj samsung
37-40 inca full hd Da nije kinez do 35 000
Poslao sam mu mejl, pa da vidim sta jos ima , ako ima.
Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Ghz Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MHz GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-13 MBO:AM3+ Asus M5A97 Case:CoolerMasterElite430 PSU:Chieftec 650w a85 CpuCooler:TitanVanesa Mis: Mx518 Philips 22
:: Pa da...Moja majka je ranije nabavljala robu iz Madjarske, nevezano za racunare... Mnogi i danas nabavljaju iz Madjarske sve i svasta, pre neki dan sam sa drugom naisao na lika iz Madjarske sa novim, najjeftinijim originalnim delovima za auto gas... To je samo primer. Sto da te doru ovde, ako mozes uzmi od njega TV, a za razliku pitaj ga za neku GTX 580, vidim da su ovih dana nesto ljudi navalili na te kartice... : ::
Ako ti nije smrt za vratom, sacekas malo i dobijes akciju sa 5 godina garancije za LCD televizore. E onda od tih izaberes jedan.
Moj slucaj - Sony davao garanciju i uzeo sam 32` za 34.7xy dinara, a posto nisam hteo da kesiram, na 6 rata (cekova) me je izasao 36.xyz dinara. Model je 32EX302: http://bit.ly/nTI748, pa uporedi sa ovim sto si ti nasao (i da - ima USB :):):) ) Slika je odlicna, a isto ocekujem kad digitalizuju Srbiju.
Znaci ona stara: strpljen - spasen.
Za 5 godina cu kupiti bolji.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ma znam da je stariji model, ne smeta mi to. Njega sam i naveo kao extra za sad i on ce izgleda biti kupljen ukoliko nesto ne iskrsne ali samo ako je bolje-povoljnije, sto je malo verovatno.
Nazvao sam ih, pitao, Dve godine garancija+dzabe dostava.
Pa pazari to onda... Nije los uopste. A 40inca nije za zezanje! :D
:: Ma znam da je stariji model, ne smeta mi to. :: Njega sam i naveo kao extra za sad i on ce izgleda biti kupljen :: ukoliko nesto ne iskrsne ali samo ako je bolje-povoljnije, sto je malo verovatno :: :: Nazvao sam ih, pitao :: Dve godine garancija+dzabe dostava :: :: 33 600 - http://goo.gl/fdcC :: :: Cpu:AMD Phenom II x6 1055 T @3.2Gh :: Ram:7 Gb KingstonHyperXgenesis@1600MH :: GPU:470gtxGigabyte+ProLima Mk-1 :: MBO:AM3+ Asus M5A9 :: Case:CoolerMasterElite43 :: PSU:Chieftec 650w a8 :: CpuCooler:TitanVanes :: Mis: Mx51 :: Philips 22 :: ::
Do 5 radim, pa dok stignem iz Beograda do Panceva pa pravac sa stanice u prodavnicu, tu je na par minuta cim izadjem iz busa. rekao sam im da ostave jedan i da cu dati 10 000 kaprau u keshu, a ostalo na cekove-rate. Ali bi ipak da ga vidim tamo na licu mesta kakva je slika itd...
Javim kasnije utiske.
:: Pa pazari to onda... Nije los uopste. A 40inca nije za zezanje! :D : ::
Kako im padne prodaja, tako ubace akciju sa 5 godina garancije. Mislim da trenutno daje LG, ali na skuplje modele. U junu-julu je davao Sony. Pre toga LG za LED modele. I tako. Ko ima zivaca da ceka... strpljen-spasen.
Pozdrav.
- Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Mislim da je kljucan deo `ALI NA SKUPLJE MODELE`, meni je i ovih 35 000 mnogo :)
A realno ko ima para da daje 80 000-100 000 za tv znas kako ga zabole za 2 ili 5 godina garancije, kupice pre opet novi i moderniji tv, nego da se drnda sa tim sranjima i servisima, ima se moze se...
:: Kako im padne prodaja, tako ubace akciju sa 5 godina garancije. Mislim da trenutno daje LG, ali na skuplje modele. U junu-julu je davao Sony. Pre toga LG za LED modele. I tako. Ko ima zivaca da ceka... strpljen-spasen ::
Ne Dexter, ne... kljucna rec je `Ako ti nije smrt za vratom, sacekas malo...`
Znaci, ako ti se zuri, jer ti je TV crkao (npr.)... kupujes sada. Ako ne, sacekas prodajnu situaciju, pred recimo Novu godinu. Mene je akcija zatekla pocetkom odmora jun-jul - niko ziv ne razmislja o trosenju para na TV, pa su dali akciju u Soniju.
Pozdrav. - Just look at us.Everything is backwards. everything is upside down.Doctors destroy health, lawyers destroy justice, universities destroy knowledge, governments destroy freedom, the major media destroy information and religions destroy spirituality
Ako ista mrzim to je fora kada necega nema , a to se NAMERNO NE SKIDA SA SAJTA ILI IZ KATALOGA, sa teorijom , nema veze dodje kupac po to , mi znamo da nema , ali kad je vec tu mi mu nudimo nesto slicno, mozda upali...
Kao nova radnica, ona nije znala, bla bla , izvinite, to je samo manji problem sa azuriranjem, hocete da pogledate neke druge modele bla bla...
STOKA!
Sacekaj onda malo, sad pred kraj godine ce da krenu novogodisnje akcije, kurtalisace se robe, pogotovo ovih HD ready televizora koji nemaju full HD.Jos nije vreme za kupovinu TV-a, cekaj novogodisnje akcije. I to nije prica kao ono sa cekanjem Buldozera od AMD- pa na kraju ne bude nista, LCD-ovima moze cena samo da ide dole jer , hvala Bogu, seru nove modele svke nedelje. Znaci, ja bih cekao deda-mraza da sam na tvom mestu.A da ubijete vreme, sada pocinje sezona slava, i TV vam nece trebati.Preko dana jedes, nocu jebes, i TV moze da ceka...
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.