Nasao sam ovaj LED tv od 42 inca: http://www.lg.com/rs/tv-audio-video/televizor/LG-3d-televizori-42LW4500.jsp Za 85,000 din u neptunu sa 5 god garancije i naocarima ja mislim da bolje necu naci,ali ipak bi da pitam koji je vas savet i sta mislite o mojoj odluci? Budzet mi je 1000e pa ako imate bolje solucije preprucite. Kao i svi podaci kontrast,osvezenje,bitno mi je da je Tv LED i da ekran nije ispod 42 inca... Ekran bi isto koristio i za igrice :) Pozz :)
Razmisli dobro o3D, da li ti to uopšte treba. Svi su se ložili na Avatar, kul je to i sve...Ali što više gledam 3d sadržaja, sve mi je gluplje. Gledao sam par tekmi Bundeslige, vrhunski izgleda, ali me posle 20 min boli glava. Dalje, slab je 3d sadržaj, filmova ima nešto a igara jedva. Ništa lično, ovo je samo moje mišljenje. Ja sam gledao sličan TV, bez 3D, a na kraju sam uzeo Panasonic-ovu plazmu TX-P42U20E. Posle skoro godinu dana sam i više nego zadovoljan. Fiat iustitia, et pereat mundus
dobar tv ali ako mozes nategni jos malo pa kupi 47.ipak je to malo za 3d pogotovo ako planiras da ga koristis kao porodicni 3d bioskop.igrice zaboravi osim ako nemas neku baju od racunara.ako nemas stabilnih 120fps u normalnom modu nemoj ni da se upustas u tu avanturu.jer u 3d modu ces dobiti duplo gori fps pa samim tim i silovanje samih ociju.ovo ti govorim iz licnog iskustva jer imam njihov monitor sa pasivnim naocarima.dobar osecaj i extra jasna slika ali samo kod filmova.igrice za mene jos uvek naucna fantastika bar sa ovom sadasnjom tehnologijom.potrudi se da skidas full hd ripove sa native rezolucijom znaci 1920x(1080x2)p.
Mislis da neko ko kupuje TV od 1k eura nema neku azdahu od kompa? :)
:: dobar tv ali ako mozes nategni jos malo pa kupi 47.ipak je to malo za 3d pogotovo ako planiras da ga koristis kao porodicni 3d bioskop.igrice zaboravi osim ako nemas neku baju od racunara.ako nemas stabilnih 120fps u normalnom modu nemoj ni da se upustas u tu avanturu.jer u 3d modu ces dobiti duplo gori fps pa samim tim i silovanje samih ociju.ovo ti govorim iz licnog iskustva jer imam njihov monitor sa pasivnim naocarima.dobar osecaj i extra jasna slika ali samo kod filmova.igrice za mene jos uvek naucna fantastika bar sa ovom sadasnjom tehnologijom.potrudi se da skidas full hd ripove sa native rezolucijom znaci 1920x(1080x2)p.
Jos da dodam ako si gledao bilo koji 3d u bioskopu ovde ces isti film doziveti 3x jace i naravno bez glavobolje.moja preporuka jer skuplji modeli prosto siluju oci sa svojom shuter tehnologijom.
Hunder,Sub-z Nemogu da nategnem i ovo sam jedva uspeo da navucem pola ja placam pola kredit,Naravno ovaj tv sam isto izabrao svidelo mi se kontrast 7 mil prema 1 opcija da prikljucim USB ziva slika i naravno ono sto me je mnogo navuklo je garancija od 5 godina,E sada kada sam rekao da mi neko preporuci nisam mislio bas da mora da se drzi za 3D vise su mi bitnije ostale karakteristike u tom pogledu sam mislio ako ima bolji tv,Sub-z pogledao sam tvoj predlog i nesvidja mi se jer je plazma :(, naravno bitnije mi je da je Led i da min 42 inca :) A za igrice niste me razumeli mislim na obicne a ne na 3D igrice hteo samda dobijem misljene da li je ovo dobar ekran za te stvari :)
I ja sam bas razmisljao tako nesto da pazarim :) ali sam nasao na oglasima jednog lika koji prdaje cini mi se dosta povoljno, od njega sam pre jedno godinu dana pazario XBOX 360 i mislim da je ok lik! pa ajd da vidim sta mislite o ovom LG 47LW5500 3D LED tv sa 7 komada naocara 1120 eu Mislim da moze i manje od toga :)
i uzmeš ono što ti se svidi. Nadam se da te nije neko naložio na Led, to jeste boljitak ali ništa revolucionarno. Ja sam odustao od Led Lcd-a zbog uglova gledanja, boljeg kontrasta, odziva i prikaza crne boje koji su, po meni na strani plazme... Fiat iustitia, et pereat mundus
Millance82 Hvala na poudi razmislicu i raspitati se :)
Sub-z Na led sam se odlucio jer imam ja monitor koji je led od 27 inci i koji deli vise karakteristika sa ovim tv-o m sto hocu da uzmem,ako slika bude ko na mom monitoru a bice i bolja bicu prezadovoljan,plazmu imao sam lose iskustvo jer sam kupio 42 inca palzmu za 51000 pre 3 nedelje i posle 7 dana mi se pokvarila i jedva sam uspeo da dobijem pare nazad morao sam ispekciju da zovem :-/ ,a i nisam bio zadovoljan slikom bas toliko bolja mi je bila na mom monitoru,tako da sam i malo srecan sto se pokvario jer da nije ostao bi sa plazmom i nebi bio zadovoljan :(
3D je nepotrebna stvar koja samo podiže cenu televizoru. Moja preporuka ti je da uzmeš što veću dijagonalu. Ionako nema 30 filmova sve zajedno koje bi mogao da gledaš u 3D-u. __________________ Scourge of PCBerza
To je druga stvar, ako si imao loše iskustvo...Prikaz slike je i stvar ličnog doživljaja, ali me čisto interesuje koja je bila plazma...jeste jeftina, ali čudno je da je slika bila loša kao što kažeš (pod pretpostavkom da si pročačkao malo opcije za prikaz u cilju poboljšanja). I dalje bih ti preporučio da ne bacaš pare na 3d, uzimaj kao što reče Daum veću dijagonalu. Drugar pegla PES na 46``, bruka izgleda... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: Millance8 :: Hvala na poudi razmislicu i raspitati se : :: :: Sub-z :: Na led sam se odlucio jer imam ja monitor koji je led od 27 inci i koji deli vise karakteristika sa ovim tv-o m sto hocu da uzmem,ako slika bude ko na mom monitoru a bice i bolja bicu prezadovoljan,plazmu imao sam lose iskustvo jer sam kupio 42 inca palzmu za 51000 pre 3 nedelje i posle 7 dana mi se pokvarila i jedva sam uspeo da dobijem pare nazad morao sam ispekciju da zovem :-/ ,a i nisam bio zadovoljan slikom bas toliko bolja mi je bila na mom monitoru,tako da sam i malo srecan sto se pokvario jer da nije ostao bi sa plazmom i nebi bio zadovoljan : :: :: :: ::
:: 3D je nepotrebna stvar koja samo podiže cenu televizoru. Moja preporuka ti je da uzmeš što veću dijagonalu. Ionako nema 30 filmova sve zajedno koje bi mogao da gledaš u 3D-u :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: :: CPU-Z Validator : http://goo.gl/A84K :: ::
Zar ne ceniš svoj vid toliko? Znaš ti na šta liči Nvidia 3D Vision na Samsungu 2233RZ? Kao da mi neko nabija viljuške u oči i obrće ih. Kako god podesio dubinu 3D-a, uvek su neki delovi van fokusa i oko se tako katastrofalno muči da sve izoštri. Neprijatno i nepotrebno iskustvo. Filmovi još i mogu, ali 3D igre... ne hvala. __________________ Scourge of PCBerza
cenim ga zbog kompa xD, kada bih stavio te naocare bolela bi me glava, jbg nosim sociva pa bas i nebih probao,inace nikad nisam probao 3d nikako da se nakanem da odgledam neki film u bioskopu u 3d....
Posto mi je crko moj stari tv,a 2 nedelje nisam imao tv a i nisam imao vremena da trazim zamolio sam kuma da mi nadje neki tv do 50000 samo da nije obican LCD i on mi je nasao ovaj model LG 42PT351 za 51000 din plazmu i ja sam rekao da mi uzme u tome je bila moja greska jer od obaveza nisam stigao ni da je pogledam tek sam je video u 3 ujutru kada sam se vratio s posla i pogledao desetak min i legao da spavam... tek drugi dan sam procackao opcije i video da nemogu bolju sliku da namestim :(
nije ni čudo što nisi mogao bolju sliku da namestiš...taj TV ima rezoluciju 1024x768...sreća u nesreći je da se pokvario :) Ipak, savetujem ti da pogledaš uživo i taj LG LCD i neku full HD plazmu, čisto da razgraničiš. Srećno sa kupovinom! Fiat iustitia, et pereat mundus
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.