Kao što reče miskonius to je do toga što ti nisi podesio titlove u playeru a ne do samog prevoda ,pogledaj negde po opcijama playera i vidi negde će ti najverovatnije pisati western a ti tu stavi central european. Black Wolf
ovako:nema central european i pa stavio eastern,jok,probao cirilicu jok.Gledam dalje,sad cu ovaj guide ,a ne vidim razlog zasto bih nekoga zajebavao,kad nzm pitam,a ovde polako postaje opasno i pitati.
Kod mene je na KM Playeru zajedno Eastern/Central European. Ne kontam ni ja sto se bakces sa VLC kad imas KM. :)
:: Pa ne mogu nista konkretno da ti kazem :: Trazi tamo negde u Font Settings (sta li ves ? :: I trazi central europea :: :: Clearly you`re lacking in the intelligence department. :: ::
Jel` moras taj VLC? Koristi GOM. Izaberes Central European i sva se slova vide normalno. Sad, jedino ako si skidao titlove od nekog levaka, ali ne bih rekao da je to.
@mydoom Bro, sta ti je ovo? Nije rok mrtav, ako te to iznerviralo ?
:: ovako:nema central european i pa stavio eastern,jok,probao cirilicu jok.Gledam dalje,sad cu ovaj guide ,a ne vidim razlog zasto bih nekoga zajebavao,kad nzm pitam,a ovde polako postaje opasno i pitati :: :: ::
Hvala svima(sem jednog ,koji je okacio objasnjenje pre hrista i dosao da podjebava)
09.10.2011. 23:10
status: user broj poruka: 6875
Namestio sam,vlc koristim jer mi nekako najlepsi,inace bio je bug umesto eastern 1250 on je ucitavao baltic ???A kad stavim baltic sve ok :) A o tome kako sam nabacio toliko poruka,sta tebe boli uvo?
Jel` moras taj VLC? Koristi GOM. Izaberes Central European i sva se slova vide normalno. Sad, jedino ako si skidao titlove od nekog levaka, ali ne bih rekao da je to.
@mydoom Bro, sta ti je ovo? Nije rok mrtav, ako te to iznerviralo ?
:: ovako:nema central european i pa stavio eastern,jok,probao cirilicu jok.Gledam dalje,sad cu ovaj guide ,a ne vidim razlog zasto bih nekoga zajebavao,kad nzm pitam,a ovde polako postaje opasno i pitati :: :: ::
S kim pricas ti bre? Sa mnom? Kakav Bench? Dao si link sa 20 slika i 500 redova teksta, o cemu se radi? Idi na spavanje i otrezni se da te neko ne bi polomio, uradjeni.
Ja da vidim sta je i da probam da pomognem, on meni ovako. Jebes kompjuter kad ga ima svaki bolesnik.
Pa jeste malo trivijalno, ruku na srce. Ovako nešto razumem da pita neko ko je prvi put nabavio kompjuter i hoće da pogleda neki film, jeste, s prevodom. Zato sam i pretpostavio da ga prcka prevod u unicode.
Ja sam razumeo da se ljutko obraca meni jer je moje pitanje iznad njegovog posta.
Ako i nije tako, NE izvinjam se uopste.
Prvo, nervira me takav vokabular, a drugo, pricati nekom da je neznalica a u isto vreme ne znati da treba da kliknes na `citiraj` da bi se znalo kome se obracas je u najmanju ruku glupo.
Kako da namestim da mi u KM playeru pusta filmove zaredom, jedan za drugim? Nikako nece, ne mogu da namestim. Znaci ubacim u playlist dva ili tri filma, i kad jedan prodje, nikako ne prebaci na drugi vec stane. Kako to da namestim?
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.