Drugar planira da uzme neke slusalice. Budzet moze da ide do 50e. Da imaju jak zvuk i dobar bas. Koristice se za CS uglavnom, ali i za muziku! _______________________
Za sve igrace CS 1.6 Valjevo | Deathmatch DD2 Only IP: 78.46.78.133:27064
Totalno zaboravio na Gemini :) . Ajde da cujem jos neki predlog, ali verovatno idu ove!!! Hvala cika Ish!!! _______________________
Za sve igrace CS 1.6 Valjevo | Deathmatch DD2 Only IP: 78.46.78.133:27064
:: al kad ebu mamu :: :: :: http://fwd4.me/0CY :: :: :: :: Lala 4ever! :: http://fwd4.me/zC :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: ::
Naravno da su ti bruka, kad bolje nisi ni probao... Sto se tice Geminija, odlican za te novce :) __________________________________________________________ Velg Bort Livet
lol, pa eto ti si probao, ja sam veruj mi izmenjao vise slusalica nego sto si pogledao u izlogu , a da ih probas znao bi kakve su, samo malo poredjenje RAZER Cacharias su vse nego duplo slabije, i da ovo je pravi 5.1 sistem.
aj uzdravlje
:: Naravno da su ti bruka, kad bolje nisi ni probao.. :: Sto se tice Geminija, odlican za te novce : :: _________________________________________________________ :: Velg Bort Livet :: ::
Izvini, ali staviti `slusalice i `pravi 5.1 sistem` u istu recenicu je neozbiljno. Samo 5.1 zvucnicki sistem daje pravi 5.1 zvuk.
:: lol, pa eto ti si probao, ja sam veruj mi izmenjao vise slusalica nego sto si pogledao u izlogu , a da ih probas znao bi kakve su, samo malo poredjenje RAZER Cacharias su vse nego duplo slabije, i da ovo je pravi 5.1 sistem :: :: aj uzdravlj :: :: :: :: Naravno da su ti bruka, kad bolje nisi ni probao.. :: :: Sto se tice Geminija, odlican za te novce : :: :: _________________________________________________________ :: :: Velg Bort Livet :: :: :: ::
ono sto fali svakom snh je bas, nije to toliko uocljivo kad njih slusas ali kad ih paralelno uporedish sa drugima shvatas o cemu se radi, dobar je i ISHov predlog
sa AKG stvarno nema greske inace imam gemini DJX 03 i zadovoljan sam, fina izolacija, dobar bas, sredji takodje, jedino fali malo visokih ali za 1650 din su vise nego dobre, kacio ih nekoliko puta i na DJ mixer i nisu izgorele :))
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.