Kao sto naslov kaze treba mi novi Fridza e sad Treba da je kombinovan znaci da hladi i da mrzne Vec sam izbarao neke modele jedino me buni garancija i zemlja porekla i naravno pouzdanost. Uzeo bi Gorenje 5 god ili Beko 3 god jer su naj bolji sa garancijama i servisnom mrezom.Zelim da cujem vase misljenje i gde u Beogradu mogu da pazarim sto povoljnije a da nije metro posto karticu nemam hvala unapred
AMD 965 X4 3.8 Ghz Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Power HD 6870 Sappiher LC Power Arkangel 850 W Samsung SyncMaster P2470
probaj u VipHouse, oni su recimo povoljniji i daju onaj popust za kesh, moja preporuka Whirpool combo hladisha
:: Kao sto naslov kaze treba mi novi Fridza e sad :: Treba da je kombinovan znaci da hladi i da mrzne :: Vec sam izbarao neke modele jedino me buni garancija i zemlja porekla i naravno pouzdanost :: Uzeo bi Gorenje 5 god ili Beko 3 god jer su naj bolji sa garancijama i servisnom mrezom.Zelim da cujem vase misljenje i gde u Beogradu mogu da pazarim sto povoljnije a da nije metro posto karticu nemam :: hvala unapred :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: AMD 965 X4 3.8 Gh :: Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-890GPA-UD3H :: 2 x 2 GB DDR3 1800Mhz Silicon X Powe :: HD 6870 Sappiher :: LC Power Arkangel 850 W :: Samsung SyncMaster P247 ::
Moji uzeli Gorenje, kombinovani za sada radi oko 4 meseca hvala Bogu nikakav problem nismo imali :). Licno bih ti preporucio Gorenje jer je proverena firma a i lako ce ti ga servisirati. Inace frizider je uzet u Merkator tehnici preko pika kartice, posto moji nemaju pika karticu pozajmili smo je od prijatelja :). Ovako kao frizider je solidan, zamrzivac solidno ledi / hladi :), frizider ima gore sistem da se ne stvara onaj led sto je stvarno super :).
u Tehnomanijinom outletu, gde imaju malo oštećenu robu.Može da se nabasa na neku povoljnu stvar sa minimalnom ogrebotinom tu i tamo.Ja bih sebi uzeo takođe Whirlpool ali ono dvokrilno čudovište.Jebeno dobro izgleda, ali takođe je jebeno dobro i skupo napuniti ga hranom. :) Znam dosta ljudi koji imaju Samsunge kombinovane, i svi su zadovoljni.Za Gorenje ne znam da li je makar približno onom kvalitetu od ranije, ali ih isto cenim.
Meni je sve od bele tehnike + dve klime samsung i zasad nema greske, jedino sto izbegavam da kupujem najjeftinije modele. Moj vrlo subjektivni savet je uzmi sta ti odgovara, made in germany sa neunistivim mitoloskim `toshiba` kompresorom cije je sastavljanje licno premijer japana nadgledao neces naci ma koliko mislio da mozda ima neki skriveni za koji samo neko sa foruma zna gde ima da se kupi...bespotebno gubljenje energije i vremena.
Jedina mi je logika (naravno samo licna i mozda nadrealna) da se ne kupuje najjeftini proizvod iz asortimana jer ga je kinez sklapao sa najmanje razumevanja...
Ista priča i za Gorenje, i oni imaju svoj outlet, ali kako mi drug radi u Gorenju od kako su došli u Srbiju, veruj mi da ne bih kupio ništa njihovo, jer sve što prave, prave da rikne nedugo nakon isteka karancije, dakle, Gorenje više nije sinonim za kvalitet(doduše nikad nisu ni bili sinonim za vhunski kvalitet, ali su bili pouzdani).
Moji roditelji su pre godinu-dve uzeli neki Beko, lepo su ga platili(kombinovan), ali nisam nešto impresioniran(bučan je), mada oni kažu da nemaju nikakvih problema što se tiče hlađenja i održavanja.
:: u Tehnomanijinom outletu, gde imaju malo oštećenu robu.Može da se nabasa na neku povoljnu stvar sa minimalnom ogrebotinom tu i tamo.Ja bih sebi uzeo takođe Whirlpool ali ono dvokrilno čudovište.Jebeno dobro izgleda, ali takođe je jebeno dobro i skupo napuniti ga hranom. : :: Znam dosta ljudi koji imaju Samsunge kombinovane, i svi su zadovoljni.Za Gorenje ne znam da li je makar približno onom kvalitetu od ranije, ali ih isto cenim. :: :: https://www.mojdom.rshttp://tiny.cc/msvoj :: Athlon II x3 455 - MSI 770 C45 - Hynix 2GB DDR3 - Hitachi 500GB - Asus 8600GT - LC 600H-12 - Xigmatek Asgard - Philips 222EL LED - Genius Navigator 53 :: ::
LG 3033TINK (napamet pišem, valjda je ta oznaka), frižider odlično radi. Mesecima sam tražio i mislim da nisam pogrešio. Po onome što sam čuo, Gorenje je daleko od nekadašnjeg kvaliteta. Takođe, većina frižidera im nije no frost, što je glupo za današnje standarde...ko će još 2011. da provede ceo dan otapajući zamrzivač svakih nekoliko meseci. Pored LG, pogledaj Candy i Whirlpool Fiat iustitia, et pereat mundus
Jes da nema neko legendarno ime kao samsung, whirpool, ili lg ali poprilično su dobri. Bar ovaj moj, 4 pune godine i nikakvih intervencija nije bilo. Možda mu je neka mana (aj da kažem mana) taj motor koji se čuje samo onda kada hoćeš da ga čuješ. Mada posle par dana i zaboravićeš na to. Ne znam kako je kod drugih ali kod mene je stvarno tih.
@mortificat realno, koji sad uredjaj je pravljen da radi dugo posle garancije?! Gorenje daje 5 godina garancije sto je vise nego dovoljno. Sto se tice frizidera, LG no frost radi odlicno. Sto se tice samsung bele tehnike, ono je sramota i raspad.... __________________________________________________________ Velg Bort Livet
A od Gorenja samo mikser, sve sto sam video od njih crkava po fazonu `drzi bure vodu do majstori odu`, i niko osim nas ne kupuje ta govna. Pitajte bilo koga iz Evrope da li je cuo za gorenje?
Slovenci su 10 godina kukali zbog raspada, upravo zato jer nisu imali kome da uvale ovo smece,koje je NEKAD bilo pojam kvaliteta u citavoj Evropi.
Mene su zbog lose celokupne energetske mreza savetovali da uzmem turke (BEKO i mislim jos BIRA) zato sto gorenje nisu losi uredjaji nego su predvidjeni da rade po evropskim kriterijumima gde se garancija priznaje i u slucaju da ti nesto dodje sa mreze koja je jnace stabilna akod nas se za to ogradjuju od udara iz mreze ili visa sila... Kod mene kuci varira napon od 190-227v a po novom bi trebalo da je 230v. Ja sam pazario pre 3 god beka koji ima posebno motor za frizider a posebno za friz i sljaka ko doxa.
Beko ti je za masine/frizidere/zamrzivace/televizore...., isto sto i Frontier/Blueberry/ANC za napajanja.
Pa ni ovi krsevi koje nazivaju PSU-ovima ne crkavaju odmah, a nekome rade i po par godina. Medjutim opet je tu pitanje da li si dovoljno bogat da kupujes otpad?, u tvom slucaju je ta teorija trula ali veruj mi da si u velikoj manjini.
kombinovani frizider/zamrzivac. Skoro se uopste ne cuje, radi dobro i tako vec dve godine.
i5 2500K, Noctua NH-D14, Asus P8P67 PRO, 2*2Gb Kingston hyper x gray, 2*640Gb WD black sata 3 raid 0, Asus gtx 560ti DC, CM elite 430, Chieftec cft-750-14cs, Dell U2311h,
Mozda vreme ce reci svoje ali sada su u modi samo sa jednim motorom a nisam ih gledao od pozadi a koliko se ja secam ovaj moj mislim da ima 2 danfosa pa mislim da ti onda poredjenje i nije prikladno. btw prijatelj je do sada imao 2 reklamacije na gorenje ves masini u 4 god. a ja samojom beko sto turci kazu jok-jok.Sve u svemu kako ti se zalomi,a stara boshova masina puni 22 god i samo 1 zamena lezaja i skoro programator.
P.S. sta mi sada vredi ciftek 420wkoji je pre 5god. placen oko 80e kad i JNC koji je onda kupljen za bud zasto na upsu isto rade a sada mogu da se slikam sa oba. Neka traje 3-4 godine pa kupi novo(jer ce se vec nesto novo pojaviti).Moj tik 540e i dalje cita i masan papir a sata DVD RW moze da sanja o tome.Opet kazem stvar ukusa i volje. Mislim da svi ti brendovi kod nas nisu istog kvaliteta kao u EU.
To za robu sumnjivog kavliteta si milion posto u pravu i nema sta da mislis, to je cinjenica.
Zato mi u Srbiji i mozemo da poredimo vecinu vodecih svetskih marki sa krsem, jer ko zna koliko su manji krsevi to sto nam iz ```Evrope i US```` isporucuju u kucistima Anetc-a, Corsair-a,Seasonic-a, Whirlpool-a,Indesit-a.......!
Dovoljno je samo da se obuca pogleda za primer i sve ce vam biti jasno, sta god sam uzeo u inostranstvu i dan danas mi traje.
ne samo obuca nego i stvari sve sto dobijem iz nemacke su mnogoooo bolje i kvalitetnije i kod nas taj trend dodje za godinu dana. A seti se samo na pocetku refabrikovanih lcd televizora iz EU koji su kod nas isli kao novi ko alva. Tuzno je da uvek zavrsimo ko slepci:(((
Bezi od BEKO frizidera, riknjavaju ko blesavi. Pricam iz licnog iskustva jer sam obavljao neke poslove u jednoj veletrgovini bele tehnike. Znam dosta primera gde je frizider crko(motor) manje vise posle isteka garancije. Idi na Gorenje jer su pouzdani, i imaju 5 godina garancije.
Izlecenje je moguce samo u slucaju izjednacenja duhovne i materijalne strane. Sve drugo je utopija !
Broj postavljenih tema: 60355. Broj poslatih odgovora: 646999. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.